donderdag 29 augustus 2024

Arrestatie van Pavel Durov volgt slechts enkele weken nadat een miljoen gehackte bestanden van de Israëlische overheid op Telegram circuleerden

“Zijn arrestatie volgt slechts enkele weken nadat een miljoen gehackte bestanden van de Israëlische overheid op Telegram circuleerden. De groep achter de vrijgegeven documenten, DDoSecrets, werd kort na hun vrijgave verbannen van Telegram.

Deze documenten onthulden dat de Israëlische overheid juridisch advies zocht over hoe registratie onder de Amerikaanse Foreign Agents Registration Act (FARA) te vermijden, die openbaarmaking van door het buitenland gesteunde lobbycampagnes vereist.

De documenten tonen aan dat Israëlische functionarissen voorstelden een nieuwe Amerikaanse non-profitorganisatie op te richten om hun activiteiten in de VS voort te zetten en tegelijkertijd controle onder de wet te vermijden.

Durov staat bekend om zijn verdediging van de privacy van gebruikers en staat erom bekend verzoeken van de overheid om toegang tot gebruikersgegevens te weigeren. Je moet je afvragen of deze twee gebeurtenissen met elkaar verband houden.”

Het geheime plan van Israël om de Amerikaanse wetten te omzeilen en de Amerikaanse politiek te beïnvloeden

Robert Inlakesh van Mintpress News heeft meer over die plannen:

Uit gelekte documenten is gebleken dat Israëlische overheidsfunctionarissen, samen met zionistische lobbygroepen, actief juridisch advies zochten om de Amerikaanse bepalingen van de Foreign Agents Registration Act (FARA) te omzeilen in hun pogingen om Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden en ongrondwettelijke wetten af ​​te dwingen.

Volgens een gezamenlijk onderzoek van The Guardian, Lee Fang en Jack Poulson heeft Israël juridische experts geraadpleegd, waaronder voormalig adviseur van het Democratische Nationale Comité Joseph E. Sandler en FARA-specialist Joshua I. Rosenstein. Ze adviseerden om een ​​non-profitorganisatie op te richten, gevestigd in de VS, om registratie als buitenlandse agent te voorkomen. Liat Glazer, juridisch adviseur van het Israëlische Ministerie van Strategische Zaken, benadrukte dat de non-profitorganisatie weliswaar niet officieel vanuit Israël zou opereren, maar nog steeds onder toezicht zou staan ​​via ‘informele coördinatiemechanismen’.

Liat Glazer, juridisch adviseur van het Israëlische Ministerie van Strategische Zaken, benadrukte dat de voorgestelde in de VS gevestigde non-profitorganisatie niet officieel vanuit Israël zou opereren. Ondanks de formele scheiding zou de non-profitorganisatie echter onder toezicht en beheer blijven staan ​​van Israëlische functionarissen via ‘informele coördinatiemechanismen’ om ervoor te zorgen dat de invloedsinspanningen van Israël in de VS kunnen worden voortgezet zonder te voldoen aan de registratievereisten voor buitenlandse agenten.

De Israëlische zorgen over de Foreign Agents Registration Act (FARA) namen toe nadat Donald Trump in 2016 aan de macht kwam, toen de wet in toenemende mate werd gehandhaafd in de nasleep van het Russiagate-onderzoek. Ambtenaren in Tel Aviv erkenden dat de toepassing van FARA niet alleen werd uitgebreid naar tegenstanders, maar ook naar Amerikaanse bondgenoten. Die zorgen werden nog groter toen Thomas Barrack, een nauwe assistent van Trump en hoofd van zijn inaugurele commissie, ervan werd beschuldigd op te treden als buitenlands agent voor de Verenigde Arabische Emiraten, hoewel hij uiteindelijk van die beschuldigingen werd vrijgesproken.

Terwijl de invloed van de pro-Israëlische lobby, zoals AIPAC, op het beïnvloeden van Amerikaanse gekozen functionarissen algemeen erkend wordt en vaak openlijk wordt aangeprezen, blijven de geheime operaties van de Israëlische regering in de VS veel geheimzinniger. Deze geheime campagnes zijn zorgvuldig ontworpen om onder de radar te opereren, wat in schril contrast staat met de transparantere activiteiten van lobbygroepen, en omvatten geavanceerde pogingen om het Amerikaanse beleid en de publieke opinie ten gunste van Israël te beïnvloeden zonder de aandacht te vestigen op de bron van de invloed.

Een onderzoek door The Guardian in januari onthulde dat congresleden van de Democratische Partij die zich in hun voorverkiezingen tegen progressieve kandidaten verzetten, de grootste ontvangers waren van financiering van pro-Israëlische lobbygroepen. Het rapport concludeerde ook dat die wetgevers die sterk pleitten voor Amerikaanse militaire interventie ten gunste van Israël en uitgesproken voorstanders waren van de acties van Israël in Gaza aan het begin van het conflict, de hoogste financiële steun ontvingen van deze lobbygroepen.

Ondanks de bipartizane steun voor pro-Israëlische wetgeving in de VS, onthullen de pogingen van Israël om registratie onder de Foreign Agents Registration Act (FARA) te vermijden de mate van directe invloed van Tel Aviv op het vormgeven van het Amerikaanse beleid en de publieke opinie. Gelekte documenten tonen aan dat een groot deel van de discussies zich richtte op een “Public Relations (PR) Commando Unit” die in 2017 werd opgericht door het Israëlische ministerie van Strategische Zaken, gericht op het verbeteren van het imago van Israël en het tegengaan van de Boycott, Divestment, and Sanctions (BDS)-beweging.

Het publiek-private partnerschap dat bekendstaat als de PR Commando Unit, dat in de loop der jaren verschillende naamswijzigingen heeft ondergaan en onlangs werd vernieuwd na de door Hamas geleide aanval op Israël op 7 oktober, heeft Amerikaanse non-profitorganisaties rechtstreeks gesteund. Deze non-profitorganisaties hebben anti-BDS-wetgeving gepromoot en inspanningen gecoördineerd om pro-Palestijnse activiteiten op universiteitscampussen tegen te gaan. Daarnaast heeft de groep financiële steun verleend aan christelijk-zionistische organisaties zoals Christians United For Israel (CUFI), waarmee de invloed en het bereik in de Verenigde Staten verder zijn uitgebreid.

Minstens 38 Amerikaanse staten hebben anti-BDS-wetten en uitvoerende bevelen aangenomen, die burgers en bedrijven effectief verbieden om Israël te boycotten – wetgeving waarvan algemeen wordt beweerd dat deze het Eerste Amendement van de VS schendt. Ondanks zorgen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en gelekte interne memo’s waarin de naleving door Israël van het Amerikaanse en internationale recht in twijfel wordt getrokken, met name met betrekking tot het gebruik van Amerikaanse wapens en mogelijke schendingen van het internationale recht in Gaza, keurde de regering-Biden afgelopen woensdag een wapenpakket van $ 20 miljard voor Israël goed, zelfs te midden van aanhoudende ontslagen, protesten en controverses rond de Amerikaanse steun voor Israël.

In november verhoogde het Israëlische ministerie van Financiën zijn ‘Hasbara’ (propaganda)-budget met 63 miljoen shekel. Deze stap onderstreept het belang van het vermijden van registratie onder de Foreign Agents Registration Act (FARA) voor de pro-Israëlische campagnes van Israël in de VS, omdat functionarissen vreesden dat potentiële donoren zich zouden terugtrekken als ze een geregistreerde buitenlandse agent moesten financieren. In 2022 keurde het Israëlische kabinet 30 miljoen dollar goed voor geheime financiering van de PR Commando Unit, nu bekend als ‘Concert’, die eerder 80 miljoen dollar ontving van de overheid en particuliere donoren.

Vincent James heeft er een podcast aan besteed:

Vincent start zijn podcast met een artikel van Haaretz dat meldt dat Israël het internet probeert te censureren nadat Iran gevoelige Israëlische gegevens heeft gestolen

Haaretz:

Anti-Israëlische hackers hebben grote hoeveelheden gevoelige Israëlische gegevens gestolen en publiceren nu gigabytes aan geheime en geheime informatie. Niet in staat de hacks te stoppen, voert Israël een nutteloze oorlog tegen de lekken

Een paar maanden geleden slaagden buitenlandse hackers erin in te breken in een computer die verbonden was met het Israëlische ministerie van Justitie. Tienduizenden geheime bestanden en gevoelige e-mails werden gestolen. Er werden links geplaatst op Telegram, de populaire instant messaging-app, waardoor iedereen de gemanipuleerde bestanden kon downloaden.

Ze verdwenen echter al snel weer. Eén voor één werden de Telegram-kanalen van de hackers afgesloten, hun gebruikers verwijderd en de berichten met de downloadlinks verwijderd.

Sinds 7 oktober heeft Israël te maken gehad met een ongekende aanval van cyberaanvallen: accounts van functionarissen en sleutelfiguren in het Israëlische veiligheidsapparaat, servers van particuliere bedrijven, militaire en defensiebedrijven, gemeenten, ziekenhuizen en zelfs ministeries en belangrijke instellingen waarmee zij samenwerken. zijn aangevallen, zijn het doelwit geweest, zo niet met succes gehackt, in een schijnbaar eindeloze reeks aanvallen, waarvan de volledige omvang nog niet is bekendgemaakt.

De zoektocht naar Pavel

Telegram bleek een belangrijk platform te zijn voor Hamas’ informatieoorlog tegen Israël in het begin van de oorlog, die Israël niet goed kon tegengaan omdat het zowel de surveillancemogelijkheden als de kennis van het platform ontbeerde.

Gealarmeerd door de golf van pro-Hamas-inhoud, waaronder video’s van de daadwerkelijke aanval en een constante stroom propagandamateriaal, probeerden Israëlische hightechprofessionals eind 2023 Telegram-oprichter Pavel Durov te bereiken.

Hoewel ze met succes contact hebben opgenomen met Durov, die in de Verenigde Arabische Emiraten woont, heeft hij niet gereageerd op deze privéverzoeken om de moderatie op het platform te verbeteren. Hoewel sommige sites die rechtstreeks verband hielden met de militaire vleugel van Hamas later lokaal werden geblokkeerd, had het particuliere initiatief geen echte impact op de oprichter van de app.

Dat Macron door joden is aangesteld is een open geheim en hier vaak besproken dus het kan goed dat hij in hun opdracht gehandeld heeft.

Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron:  https://dissident.one/arrestatie-van-pavel-durov-volgt-slechts-enkele-weken-nadat-een-miljoen-gehackte-bestanden-van-de-israelische-overheid-op-telegram-circuleerden

Door de overheid gefinancierde groep onderzoekt het gebruik van psychologische propaganda om mensen insecten te laten eten

De beruchte ‘nudge unit’ is terug.

Een door de Britse overheid gesteunde groep onderzoekt hoe ze ‘nudge’-tactieken (psychologische propaganda) kunnen gebruiken om de bevolking ervan te overtuigen insecten te gaan eten, meldt PJW.

Het National Alternative Protein Innovation Centre (NAPIC), dat wordt gefinancierd door UK Research and Innovation, een overheidsorganisatie, probeert het publiek te overtuigen van ‘vleesalternatieven’ in naam van het verminderen van de CO2-uitstoot als onderdeel van de Britse netto-nulagenda.

Prof. Anwesha Sarkar van de Universiteit van Leeds, waar het onderzoekscentrum gevestigd zal worden, vertelde de Telegraph : “We willen alternatieve eiwitten mainstream maken voor een duurzamere planeet.”

Dat dieet bestaat uit ‘gehakt gemaakt van krekels’ en verschillende insecten vermalen tot iets dat ‘lijkt op een hamburger’.

Afschuwelijk.

In combinatie met overheidsfinanciering zal de groep ook “£23 miljoen aan financiering ontvangen van multinationals en andere bedrijven die hopen te profiteren van een industrie die jaarlijks bijna £7 miljard waard zou kunnen zijn.”

De organisatie beseft dat het publiek een aangeboren afkeer heeft van het eten van insecten, en dat uit onderzoek is gebleken dat het eten van insecten giftig kan zijn omdat ze parasieten bevatten. De groep geeft dan ook toe dat ze mensen zal moeten hersenspoelen om ze te kopen.

Dat zal de vorm aannemen van de overheid en de industrie die gebruik maken van ‘nudging-technieken of publieke informatiecampagnes’ om ‘mensen ervan te overtuigen hun biefstuk te ruilen voor een op planten gebaseerd of in een laboratorium gekweekt alternatief, zoals nudging-technieken of publieke informatiecampagnes.’

De beruchte ‘nudge unit’ van de Britse overheid werd eerder gebruikt om angst te zaaien onder het publiek tijdens de Coronahoax om hen te dwingen zich aan de regels te houden, een proces dat door psychologen als ‘zeer onethisch’ werd beschouwd.

Deze propaganda omvatte het gebruik van macabere beelden van mensen op de intensive care van ziekenhuizen, evenals dagelijkse sterftecijfers en slogans als: “Als je naar buiten gaat, kun je het verspreiden, mensen zullen sterven.”

Boeren beweren dat het de industrie schade toebrengt als mensen gedwongen worden om insecten te eten als vervanging voor vlees. Velen zien het als een bewuste poging om de levensstandaard van mensen te verlagen als onderdeel van het ongebreidelde streven naar netto nul.

Zoals we eerder al aangaven, publiceerde het tijdschrift ‘The Economist’, dat door de wereldwijde elite wordt gelezen, een artikel waarin mensen werden aangemoedigd om, net als de burgers in het door conflicten verscheurde Congo, te leven van een dieet vol insecten, om zo de planeet te redden.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/door-de-overheid-gefinancierde-groep-onderzoekt-het-gebruik-van-psychologische-propaganda-om-mensen-insecten-te-laten-eten

En opnieuw storten piloten “plotseling en onverwacht” in

 

De coronavaccinaties zijn op de langere termijn blijkbaar ‘effectief’. Echter niet op de manier die beloofd was. Dat is onder meer heel duidelijk te zien bij de vrijwel geheel gevaccineerde beroepsgroep piloten, wier gezondheid ook nauwlettend in de gaten wordt gehouden, meldt TKP.

Airliners für Humanity meldt voortdurend nieuwe incidenten met piloten die plotseling niet meer kunnen werken en sterfgevallen in de cockpit tijdens het werk. Iedereen die langere routes vliegt zal gemerkt hebben dat vooral het cabinepersoneel anders is dan voor 2020. Stewardessen die geen woord Duits spreken en alleen gebroken Engels zijn zelfs te vinden bij Swiss, dat vroeger bekend stond om zijn goede service. Personeel is of actief ontslagen of gevlucht voor het verplichte vaccinatieprogramma.

De individuele gevallen halen niet altijd het nieuws of de vakmedia, ook niet voor piloten. Rapporten geven ons echter één statistiek over de enorme toename van noodcodes via de radio. Het Franse luchtvaartmagazine “Piloter” berichtte in nummer 104 (maart/april 2024) over een toename van het gebruik van de transpondercode 7700 in de internationale luchtvaart. Deze code wordt uitgegeven in een noodsituatie. Sinds 2022 is er sprake van een stijging van 272%. In het seizoen 2022/2023 was er zelfs sprake van een stijging van 386%.

Enkele individuele gevallen

Op 4 juni moest Aeromexiko-vlucht AM34 van Monterrey naar Madrid stoppen in Mexico-Stad omdat de eerste officier gezondheidsproblemen had. De B787 landde bijna 9 uur te laat in Madrid.

Op 12 juni stierf de gezagvoerder tijdens een vlucht van Caïro naar Taif . De co-piloot moet een noodlanding maken van de Airbus A 320 in Jeddah. De Nesma Airlines-vlucht NE130 werd uitgevoerd door Sky Vision, waar de piloten in dienst waren. Op sociale netwerken circuleren video’s van de luidsprekeraankondiging van de co-piloot die de passagiers informeert over het tragische incident.

Hier is een geval van Edelweiss, de charterdochter van Swiss, die bijzonder radicaal was in zijn nadruk op vaccinatie. Op 22 juli meldde de bemanning van vlucht WK5 van Tampa (Florida) naar Zürich een medisch noodgeval. Ongeveer 90 minuten voor de landing in Zürich werd een van de drie piloten handelingsonbekwaam.

EasyJet-copiloot is handelingsonbekwaam. Op 27 juli viel de co-piloot van vlucht U2-2459 van Londen naar Lissabon flauw. De gezagvoerder landde de Airbus A320 veilig in Lissabon. Reddingswerkers stonden al op de co-piloot te wachten en brachten hem naar het ziekenhuis.

WIZZ AIR-copiloot handelingsonbekwaam: Op 19 augustus raakte de eerste officier van vlucht W6-1451 van Warschau naar Larnaca handelingsonbekwaam. Het incident vond plaats kort na het opstijgen vanuit Warschau tijdens de klim. De gezagvoerder besloot terug te keren naar Warschau, waar hij 25 minuten later de A321 veilig aan land bracht. Een vervangende bemanning voerde de vlucht naar Cyprus ruim vier uur te laat uit.

Het probleem met zieke gevaccineerde mensen is endemisch, zoals deze X-Posting laat zien:

Zoals TKP keer op keer meldt, beschadigen de mRNA-preparaten het immuunsysteem aanzienlijk en vooral permanent. De mechanismen zijn bekend; spike-eiwitten dringen cellen binnen en belemmeren de productie van vitale enzymen. Een ander probleem zijn de IgG4-antilichamen, die onlangs een jaar na de tweede dosis  onlangs opnieuw werden bevestigd bij kinderen. Ze reguleren het immuunsysteem tijdens infecties en veroorzaken zelf ernstigere ziekten.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/en-opnieuw-storten-piloten-plotseling-en-onverwacht-in

woensdag 28 augustus 2024

AD vraagt lezers of ze de nieuwe coronaprik gaan halen, maar vergeet de reacties te censureren: een greep

 

Het AD heeft lezers gevraagd of ze nog een coronaprik gaan halen. Bijna 700 mensen hebben gereageerd. Hoewel een deel van hen toch weer in de rij gaat staan, zijn er ook veel mensen die er niet over peinzen.

Er zijn ook veel reacties van mensen die een horrorverhaal hebben. Die reacties zijn (nog) niet weggehaald. Of is er sprake van een kentering? Een greep:

Mirella: Nee nooit meer!! Ben er alleen maar zieker van geworden.

Lydia: Nee zeker niet! Ik zit in de risicogroep. Maar ik kreeg mijn 4e herseninfarct 2 weken na mijn booster. Had al 10 jaar niks gehad.

Ellen: Nee zeker niet. Heb eerder Pfizer gekregen aangezien ik naar het buitenland moest in coronatijd. Heb hieraan een auto-immuunziekte overgehouden. Door mijn endocrinoloog is bevestigd dat dit door Pfizer kwam. Dus mij niet meer gezien.

Cor: Ik ben van plan om mij niet meer te laten vaccineren. In het verleden heb ik er vier gehad, maar na mijn Pfizer-vaccinatie kreeg ik een paar weken hierna een CVA (beroerte, red.). Dit werd later als mogelijke bijwerking genoemd. Natuurlijk niet te bewijzen dat dit door deze vaccinatie kwam, maar wél heel toevallig!

Pedro: Nee, ga hem niet halen, kreeg herseninfarct niet lang na vaccinatie. Zeg niet dat dit de oorzaak was, maar neem dat risico toch niet.

Fred: In mijn netwerk allemaal verschijnselen van longcovid, hartinfarcten (sommige fataal) en auto-immuunziekten en ieder van hen heeft de coronaprik gehaald. Dus wat denk je zelf?

Gerard: Hier komt er géén enkel coronavaccin in. Om mij heen veel jonge mensen verloren aan hersenbloedingen en andere nare ziektebeelden die in verband worden gebracht met deze vaccinaties.

Willem: Ik was gewoon een gezonde vent, kreeg ik een herseninfarct. Eén van de betere eerlijke artsen gaf aan dat het ook door de vaccinaties kan komen, wat ik had gedaan, ook voor de vele oudere klanten. Dus voor mij geen vaccinaties meer tegen corona.

Maarten: Nadat een vriend een hersenbloeding kreeg een dag na vaccinatie hoef ik niet meer.

B. Schumacher: Nadat mijn vrouw na de laatste booster beschadiging aan haar kleine hersenen kreeg, en daardoor heel erg ziek is geworden, en ik haar een jaar thuis heb verzorgd, heeft zij uiteindelijk gekozen voor euthanasie op 65-jarige leeftijd. Je weet echt niet waar je mee gevaccineerd wordt. Voor mij geen booster meer.

Eef: Absoluut niet meer, heb vanaf de eerste prikken een beperking. Moet nu zeer waarschijnlijk de rest van mijn leven medicatie gebruiken.

Hans: Nee, ik ga hem niet meer halen. Ik heb anderhalf jaar geleden een hartinfarct gehad. De arts zei dat de 3 coronaprikken een mogelijke oorzaak zijn. Ik neem ze dus niet meer.

Louisette: Nee, heb 3 vaccinaties gehad en laatste herhaling ook al laten lopen. Vorig jaar hartinfarct gehad en nu dus hartpatiënt. Ik ga geen directe link leggen met de vaccinatie, maar ik slik nu zoveel medicijnen, vind het wel even genoeg zo.

André: Na de eerste vaccinatie van AstraZeneca veel klachten ondervonden, longembolie. Een arts zei: wellicht waren er meer dodelijke ongevallen geweest als we het niet hadden gedaan. Met andere woorden: je hebt gewoon pech gehad door vaccineren.

Mirjam: Nee, want heb sinds de laatste prik chronische slijmvliesontsteking in mijn keel en hoest dit steeds op. Heb gesproken met een arts en die zei dat dit dus 1 van de bijwerkingen is waar niet over gesproken wordt.

Chris: Never nooit meer. Ternauwernood aan een ramp ontsnapt met die Moderna-troep. 1 prik was voldoende om me 14 dagen verschrikkelijke pijnen te bezorgen. Dan maar nergens mogen komen. Wat een rotzooi is het.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


Lokte Macron Telegram-oprichter Doerov naar Parijs om hem te arresteren? ‘Dit verhaal wordt met de dag gekker’


De relatie tussen Frankrijk en Rusland heeft na de arrestatie van Telegram-oprichter Pavel Doerov een ‘dieptepunt’ bereikt, zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov.

De Franse president Macron zei maandag dat Doerovs arrestatie ‘geen politieke beslissing’ was en dat Frankrijk de vrijheid van meningsuiting ‘hoog in het vaandel heeft staan’.

De Russische ambassade in Parijs zei geen toegang te krijgen tot de oprichter van Telegram. Volgens de voorzitter van het Russische parlement, Vjatsjeslav Volodin, zitten de Verenigde Staten achter de arrestatie.

Hij doet wat zijn meesters hem opdragen

Le Canard enchaîné berichtte dat Doerov tegen de politieagenten die hem arresteerden heeft gezegd dat Macron hem had uitgenodigd voor een diner. Het Élysée heeft dit formeel ontkend. De president zou de bewuste avond in Le Tourquet zijn geweest.

Ex-vicevoorzitter van Front National en oud-Europarlementariër Florian Philippot (Les Patriotes) schreef vervolgens op X dat hij Macron in staat acht tot dit soort bedrog. Hij doet simpelweg wat zijn meesters hem opdragen: mensen die de vrijheid van meningsuiting verdedigen in de gevangenis gooien, aldus Philippot.

Zes jaar geleden nodigde Macron Doerov uit om Telegram naar Parijs te verhuizen. Hij zou dat aanbod hebben afgeslagen, schrijft de Wall Street Journal.

Dit verhaal wordt met de dag gekker

Heeft president Macron Doerov naar Frankrijk gelokt om hem te arresteren?

“Als dit waar is, zijn de maskers gevallen en de handschoenen uit. Was al zo, maar het is wat duidelijker geworden voor veel mensen,” reageert data-analist Cees van den Bos.

Internetondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, voegt toe: “Dit verhaal wordt met de dag gekker.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Maandagochtend memes

 15/07/2024

Op Maandag omdat ik ooit zei dat ze op zondag kwamen.

In werkelijkheid zit er geen enkel plan achter. Ik doe maar wat.

Meestal bereid ik ‘s avonds wat voor voor de volgende ochtend en lees ik me in, maar ik was een beetje aan het knutselen net als de afgelopen weekenden en het meeste nieuws ging toch alleen over Trump.

Het is dus vulling omdat ik niet ingelezen ben (dat ga ik de komende uren doen) en dit nog had liggen.

De keuze van de redactie:

En de rest:

Zo slaap ik nog steeds.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/maandagochtend-memes

Open brief van Christine Anderson aan het publiek met waarschuwing over complottheorieën over apenpokken

28/08/2024

Christine Anderson, lid van het Europees Parlement, heeft een open brief geschreven aan haar medeburgers.

Monkeypox – De volgende p(L)andemie op komst ?

Beste medeburgers,

De volgende tekst bevat een aantal premium complottheorieën over het onderwerp “monkeypox”. Dat is tenminste wat degenen die geloven in wat de tv hen vertelt, zouden beweren. Maar omdat bijna alle oude complottheorieën inmiddels zijn uitgekomen, krijgen we nu een nieuwe voorraad:

Zoals u waarschijnlijk weet, heeft de WHO vorige week al het hoogste wereldwijde gezondheidsalarm afgegeven voor apenpokken (Mpox), hoewel de verspreiding alleen beperkt is tot enkele regio’s in Afrika.

U weet waarschijnlijk ook dat er op de Munich Security Conference in 2021 een simulatiespel over het thema “monkeypox” plaatsvond. Een van de deelnemers was Jeremy Farrar, de toenmalige directeur van de miljarden kostende gezondheidsstichting “Wellcome Trust” (onder andere gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation). Toevallig is Farrar sinds vorig jaar Chief Scientist bij de WHO.

Eind 2023 gaat BioNTech een strategisch partnerschap aan met de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (“CEPI”). CEPI werd in 2016 in Davos opgericht (met vriendelijke groet van het WEF) en is een alliantie van de WHO, de EU-commissie, individuele overheden, farmaceutische bedrijven, (private) donoren en stichtingen. De “Wellcome Trust,” de Gates Foundation en de VN springen eruit in het beleggersoverzicht van 2024.

In mei 2024 kondigden BioNTech en CEPI aan dat ze hun portfolio voor mRNA-vaccins uitbreiden, inclusief vaccins tegen Mpox. Tegelijkertijd wordt het apenpokkenvaccin “Imvanex” van “Bavarian Nordic” al geproduceerd in Denemarken en is het het enige dat is goedgekeurd in zowel de EU als de VS.

Zoveel voor de kristalheldere feiten. Als u meer wilt weten, is dit een goede plek om te beginnen:  Kleine apenpokkenpuzzel

Ondertussen stuitte ik tijdens mijn eigen onderzoek op nog meer, nogal verontrustende informatie:

1. Wist u dat het Oostenrijkse Rode Kruis (afdeling Tirol) bijvoorbeeld nu op zoek is naar nieuwe medewerkers voor vaccinatiecentra? De taken omvatten het beheren van patiëntenstromen, het voorbereiden van barcodes en vaccinatiebewijzen en het uitvoeren van mobiele vaccinaties. Van sollicitanten wordt onder andere verwacht dat ze ‘assertief’ zijn. Vanaf eind september ontvangen de nieuwe medewerkers een bruto salaris van ongeveer € 2.450 per maand op hun werkplek in Wenen. (Zie https://archive.is/l9CDN )

2. BioNTech kondigde eerder in het Duitse zakenblad Handelsblatt aan dat ze verwachten dat ze tegen eind 2024 90 procent van hun totale omzet zullen genereren. (Zie  https://archive.is/Hhptk )

3. Momenteel bouwt BioNTech zijn eerste commerciële Afrikaanse vaccinfabriek in Rwanda. De focus ligt hierbij ook op mRNA-vaccins tegen Mpox. Enkele oude bekenden reisden naar de opening: EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock gaven zichzelf de twijfelachtige eer. Overigens steunt Duitsland de ontwikkeling van de vaccinproductie in Rwanda met bijna 36 miljoen euro van Duits belastinggeld. (Zie https://archive.is/2Fcqd )

Beste lezers, gelooft u in toeval?

‼️ DAT DOE IK NIET!

Met vriendelijke groet,
Uw Christine Anderson, Europarlementariër

21 augustus 2024


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...