zaterdag 28 september 2024

23-jarige vrouw ontwikkelt blindheid en auto-immuunziekte nadat artsen haar dwongen drie vaccininjecties te krijgen

september 27, 2024   7   

Children’s Health Defense (CHD) heeft schokkende videobeelden vrijgegeven over Alexis Lorenze, een 23-jarige vrouw uit Florida wiens gezondheid en leven nu verwoest zijn – maar hopelijk niet voor altijd – als gevolg van doktoren die haar op één dag drie vaccinaties opdrongen.

Verpleegster Angela van CHD vergezelde Lorenze om een video-update te geven over haar toestand, die je kunt bekijken op CHD.tv.

Voor het geval je het gemist hebt, Lorenze verloor haar gezichtsvermogen en had verschrikkelijke blauwe plekken rond haar voorhoofd en gezicht nadat ze het vaccintrio had gekregen. Lorenze wilde de prikken niet, maar ze moest wel om een noodzakelijke bloedtransfusie te krijgen voor een zeldzame auto-immuunziekte genaamd Paroxysmal Nocturnal Hemoglobinuria, of PHD.

“De extreem zeldzame aandoening komt voor bij ongeveer één op de miljoen mensen en zorgt ervoor dat het immuunsysteem rode bloedcellen aanvalt en vernietigt,” legt het rapport uit over Lorenze’s auto-immuunziekte.

UCI Medical dwingt jonge vrouw levensvernietigende injecties te nemen om een bloedtransfusie te krijgen

Lorenze was helemaal door het land gereisd, van Florida naar Californië, om een bloedtransfusie te krijgen. Artsen van het UCI Medical in Orange County, waar Lorenze heen ging, vertelden haar dat ze haar eerst allemaal tegelijk moesten injecteren voor tetanus, longontsteking en hersenvliesontsteking, anders zou Lorenze worden teruggestuurd naar Florida zonder haar transfusie.

Wanhopig op zoek naar verlichting, voldeed Lorenze aan de eisen van UCI Medical. Maar binnen 10 minuten na de injectie werd Lorenze’s zicht in beide ogen donkerder. Haar kaak ging ook op slot en ze begon over te geven terwijl haar lichaam schijnbaar onverklaarbaar opzwol en blauwe plekken kreeg.

Het toedienen van meerdere vaccininjecties tegelijk, vooral aan iemand met een ernstige auto-immuunziekte, is een recept voor een gezondheidsramp waarvan UCI Medical had moeten weten dat ze het niet moesten doen. Maar ze deden het toch.

“Hoewel het meestal veilig is voor de meeste mensen om deze vaccins tegelijk te krijgen, had in haar geval de immuunrespons te groot kunnen zijn en tot complicaties kunnen leiden,” zei Dr. Raj. Dasgupta, hoofd medisch adviseur van Fortune Recommends Health.

“Om te voorkomen dat haar systeem overbelast raakt, zou het verstandig zijn om de vaccins uit te spreiden en haar nauwlettend in de gaten te houden op eventuele verergering van de symptomen.”

Of nog beter, wat dacht je ervan om de vaccins helemaal niet te nemen, binnen welk tijdsbestek dan ook? Het lichaam heeft niet voor niets een immuunsysteem en het injecteren van vaccinchemicaliën beschadigt alleen maar het vermogen om ziekten op natuurlijke wijze te bestrijden.

Een lichtpuntje is dat Lorenze het naar verluidt een stuk beter doet dan voorheen. CHD uploadde een video-update op 23 september 2024, waarin Lorenze spreekt over haar verbeteringen:

///

“Arm meisje,” reageerde iemand op Twitter / X. ”Ik ben blij dat ze hulp heeft gekregen. Ik hoop dat ze goed herstelt.”

Een ander deelde de volgende update van het Federal Register waaruit blijkt dat er enkele serieuze wijzigingen zijn aangebracht in het geïnformeerde toestemmingsmodel van de geneeskunde:

 




Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/23-jarige-vrouw-ontwikkelt-blindheid-en-auto-immuunziekte-nadat-artsen-haar-dwongen-drie-vaccininjecties-te-krijgen/

 

Meer dan 25% zegt iemand te kennen die is overleden aan het COVID-vaccin

Meer dan een kwart van de Amerikanen zegt dat ze persoonlijk iemand kennen die is overleden aan de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin, volgens een verontrustende Rasmussen Reports poll die donderdag is gepubliceerd. Meer mannen (51 procent) dan vrouwen (44 procent) zeggen dat iemand die ze kennen is overleden aan de bijwerkingen van de dodelijke … Meer lezen overMeer dan 25% zegt iemand te kennen die is overleden aan het COVID-vaccin

https://www.frontnieuws.com/meer-dan-25-zegt-iemand-te-kennen-die-is-overleden-aan-het-covid-vaccin/

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...