rsz 1984 is echtVelen van ons zullen in de nabije toekomst worden geclassificeerd als nutteloze mee-eter.

Zoals gewoonlijk zijn ze in Amerika al verder en zie je ze gewoon op straat, terwijl per dag de duimschroeven verder worden aangedraaid.


Er gebeurt altijd wel wat in onze wereld, dus hoeven wij ons voorlopig niet te vervelen.

We weten van mensen zoals Yuval Harari dat in de nabije toekomst nutteloze mee-eters één van de grootste problemen op aarde zullen worden.

Nu denk je misschien dat er geen nutteloze mee-eters bestaan, maar dat is niet waar, want er is nu één gesignaleerd in New York.
Bill moest even bijkomen van al het harde werken in New York.

Er is trouwens een enorme stap voorwaarts gezet richting totale slavernij en daar past een lekkere hotdog wel bij.
Niet zo vreemd dus dat Bill in een opperbeste stemming was en ook nog de nodige complimenten had voor onze WEF koningin.

Met premier Dick Schoof, ministers én koning Willem-Alexander op de eerste rij werd koningin Máxima woensdag in New York officieel benoemd in een andere rol bij de VN. Onder anderen de president van de Wereldbank Ajay Banga en Bill Gates, voorzitter van de Bill & Melinda Gates Foundation, waren vol lof over Máxima’s werk de afgelopen vijftien jaar: ,,Zonder Máxima’s inzet zouden we nooit zo ver gekomen zijn, haar visie brengt ons ver, en het is fijn dat uw leiderschap de komende jaren ook blijft in een iets andere rol.”

En daarna was het tijd voor wat ontspanning:
Zoals de komiek George Carlin ooit zei: ‘Het is een grote club en jij bent er geen lid van’.

Daarnaast had hij nog veel meer opvallende uitspraken.

rsz bevolking heeft eigenaren carlin
En dan te bedenken dat de man al in 2008 is overleden.

Die club waar Carlin over spreekt wordt aangestuurd door entiteiten van de satanische sekte, zoals het WEF.

De Great Reset van Klaus Schwab houdt dan ook in dat er tegen 2030 een samensmelting heeft plaats gevonden tussen overheden en grote bedrijven.

Deze twee gecombineerd zullen zorgen voor invoering van een nieuwe maatschappijvorm die geheel gebaseerd zal zijn op de Chinese oftewel de Hunger Games maatschappij.

Natuurlijk is het dan nodig om alle overheden over te nemen via infiltratie en dat is de afgelopen jaren wonderwel gelukt.
En de bevolking iedere keer maar weer nieuwe kandidaten kiezen in de hoop dat er eindelijk iets zal veranderen.