maandag 16 september 2024

Acteur luidt alarmklok: ‘Jouw bezit is niet meer jouw bezit, we moeten in opstand komen’


Acteur en cabaretier George van Houts slaat alarm en dat doet hij niet zomaar. Vorig jaar verscheen het boek ‘The Great Taking’ van Wall Street-insider David Rogers Webb.

De dingen die Webb in dat boek beschrijft, beginnen zich nu te ontvouwen, stelt Van Houts vast. Er is ook een documentaire gemaakt over het boek, die duidelijk maakt waarom er een wereldoorlog nodig is.

“Dat heeft alles te maken met het financiële systeem en wat ze daar de laatste jaren mee hebben uitgehaald,” legt Van Houts uit. “En dat dat financiële systeem door en door rot en kapot is, en op barsten staat, en tegelijkertijd jouw bezit.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vruchtgebruik-houder

Jouw bezit is niet meer jouw bezit. Dat is in de afgelopen 15 jaar heel erg langzaam met allerlei sluikse wetsveranderingen een zogeheten beneficiary ownership geworden, laat Webb in de film zien. Je bent alleen nog maar vruchtgebruik-houder.

Het is volgens Van Houts heel erg belangrijk dat heel veel mensen deze documentaire zien en dit boek lezen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote crash

We moeten in opstand komen. Het is misschien al te laat. In ieder geval begrijp je dan waar deze puinhoop vandaan komt. Het heeft alles te maken met het financiële systeem. Dit is heel erg belangrijk. Ik sla echt alarm.”

Webb zegt in de documentaire dat er meerdere signalen zijn dat we aan de vooravond van een grote crash staan. Hij gaat ook in op de CBDC die op dit moment wordt voorbereid.

Het boek vind je hier.


136 pagina's 

taal: Engels


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...