maandag 16 september 2024

Chemtrails zijn misdaden tegen de mensheid en de natuur, zeggen onderzoekers

16

     Leonhard Lenz / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

Heimelijke militaire geoengineering operaties zijn al bijna drie decennia aan de gang. Civiele luchtvaartmaatschappijen in NAVO-landen maken deel uit van deze wereldwijde operatie.

Het doel lijkt te zijn om de planeet op te warmen om toegang te krijgen tot de immense voorraden koolwaterstoffen en strategisch belangrijke mineralen onder het poolijs. Om te voorkomen dat het publiek begrijpt wat er aan de hand is, hebben de betrokken regeringen, onder leiding van de VS, hun toevlucht genomen tot desinformatie op een brede schaal.

Desinformatie is het vermengen van waarheid met leugens, halve waarheden met weggelaten waarheden, zodat het publiek onwetend of verkeerd geïnformeerd blijft en dus niet geneigd is om te protesteren of anderszins in te grijpen.
Twee langetermijnwaarnemers, de ene een criticus van geoengineering, de andere een gepensioneerde piloot van een commerciële luchtvaartmaatschappij (en co-auteur van dit artikel), geven verschillende getuigenissen voor de geoengineering holocaust.

Het bovenstaande is de samenvatting van een artikel getiteld ‘Geoengineering Disinformation: Two Opposing Testimonies and the Stakes for Humanity‘ gepubliceerd in Advances in Social Sciences Research Journal op 25 mei 2024. Het artikel is mede geschreven door:

  • Captain Mark Hagen, een gepensioneerde piloot van een luchtvaartmaatschappij;
  • Dr. J. Marvin Herndon, geo-astro nucleair wetenschapper;
  • Mark Whiteside, een arts en Florida Public Health Official; en,
  • Ian Baldwin, een gepensioneerde uitgever en milieuactivist.

Met zijn 13 pagina’s, inclusief meer dan twee pagina’s referenties, en makkelijk te begrijpen taal, is het de moeite waard om de tijd te nemen om het document in zijn geheel te lezen. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste punten, schrijft Rhoda Wilson.

Het ENMOD-verdrag en geoengineering

Het artikel stelt dat het verdrag uit 1978 ‘Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques‘ (“ENMOD”), ondanks zijn titel, eigenlijk geen oorlogvoering tegen het weer verbiedt. In feite geeft ENMOD, door het mandateren van modificatie van het milieu voor “vreedzame doeleinden” met brede bewoordingen, in feite groen licht voor en zelfs mandaat voor geoengineering activiteiten.
De auteurs beweren dat ENMOD de pseudo-wettelijke rechtvaardiging van de Verenigde Naties is voor geheime geo-engineering activiteiten, waarbij ze specifiek de mogelijkheid aanhalen om koolvliegas, het giftige afvalproduct van het verbranden van steenkool, te gebruiken om de opwarming van de aarde te veroorzaken en poolijs te smelten voor het verwerven van grondstoffen.

Chemtrail analyse

Het artikel presenteert wetenschappelijk bewijs, waaronder regenwater- en sneeuwanalyses, die verhoogde niveaus van elementen laten zien die overeenkomen met koolvliegas, wat suggereert dat het wordt gebruikt voor heimelijke atmosferische verstuiving. Gegevens uit laboratoriumtests van regenwater- en sneeuwmonsters “wijzen er sterk op dat koolvliegas wordt gebruikt in wereldwijde geheime geo-engineering operaties,” aldus de auteurs.

Jim Lee, oprichter van ClimateViewer, propageert al jaren het idee dat chemtrails het onbedoelde gevolg zijn van vliegtuiguitlaatgassen, waarbij hij wijst op de wijdverspreide invoering in 1998 van een nieuwe vliegtuigbrandstof als bron van chemische additieven. In maart nodigde Del Bigtree Lee uit voor een discussie over geo-engineering op The Highwire. Lee vertelde Bigtree het volgende: “Elke chemische stof die ooit is toegeschreven aan chemtrails waar iedereen ooit over heeft geklaagd, kan worden gevonden in vliegtuigbrandstof en de additieven.”

De auteurs betwisten de beweringen van Lee met het argument dat de aanwezigheid van talrijke giftige elementen in chemtrail monsters niet alleen kan worden verklaard door brandstofadditieven en wijst op een opzettelijke en potentieel schadelijke geo-engineering operatie.

Voor de onwetende lijkt Lee’s gebruik van het woord “additieven” misschien onschuldig, aldus de auteurs van het artikel. “Maar giftige brandstofadditieven, zoals tetraethyllood, zijn nu meestal verboden … [Toch bevatten geteste regenwater- en sneeuwmonsters] talloze giftige elementen, zoals arseen, cadmium, chroom, lood, kwik en vele andere. Lee’s bewering roept de vraag op: wat zou de bron kunnen zijn van deze vele giftige elementen waaruit de chemtrails bestaan die we in de lucht boven ons zien? Het is onverklaarbaar dat deze nieuwe additieven voor vliegtuigbrandstof niet wettelijk verboden zijn. Waarom niet?”

Vliegtuigen van commerciële luchtvaartmaatschappijen worden gebruikt voor chemtrails

Het artikel bevat een verslag van Hagen, een gepensioneerde piloot van een commerciële luchtvaartmaatschappij en co-auteur van het artikel, die een aanzienlijke toename van hardnekkige contrails waarnam na 1995, wat de beweringen van de auteurs over een verandering in atmosferische activiteiten verder ondersteunt. Hagan’s verslag is te vinden op pagina’s 6 tot 8 van het artikel.

Hagan observeerde en noteerde drie maanden lang chemtrails van vliegtuigen in 2014 en zag duidelijke patronen. Hij concludeerde dat niet alle vliegtuigen deze chemtrails produceren. “Ik begon te zoeken naar een patroon waarom de meeste commerciële vliegtuigen chemtrails achterlieten en er toch een aantal waren die dat niet deden,” zei hij.

Door observatie en het gebruik van flightradar.com leidde Hagan af dat alleen commerciële vluchten die vertrokken van grote luchthavens in de Verenigde Staten en luchthavens in NAVO-landen chemtrails produceerden. Vluchten vanaf kleinere regionale vliegvelden en vliegvelden in niet-NAVO-landen produceerden geen chemtrails.

“Na maanden van analyse ontdekte ik dat alle vluchten die vertrokken van NAVO-landen chemtrails achterlieten. Vluchten die vertrokken van niet-NAVO-landen hadden geen chemtrails. Interessant genoeg hadden dezelfde luchtvaartmaatschappijen die van Los Angeles noordwaarts naar Canada en over de pool vlogen altijd chemtrails omdat ze in Los Angeles van brandstof werden voorzien. Dit is natuurlijk een generalisatie op basis van wat beperkte gegevens. Maar het werd me wel duidelijk dat niet alle landen meedoen aan het geoengineeringprogramma,” zei Hagan.

Hagan suggereert dat atmosferische omstandigheden een rol spelen bij de zichtbaarheid van deze sporen. Op basis van zijn ervaring en observaties gelooft hij dat er een stof wordt toegevoegd aan vliegtuigbrandstof op raffinaderijniveau om deze “chemtrails” te creëren en dat dit gebeurt zonder medeweten van commerciële luchtvaartmaatschappijen.

“Ik ben er absoluut van overtuigd dat de geoengineering wordt toegediend via olieraffinaderijen en ik vermoed dat het management van de commerciële luchtvaartmaatschappijen hier niets van afweet. Ik geloof ook dat sommige landen aan het programma deelnemen en andere niet. De reden dat alle landen geoengineering zien, zelfs als ze niet deelnemen aan het programma, is omdat ze vluchten laten passeren die deelnemen aan het programma,” zei Hagan.

De schadelijke effecten van vliegas uit steenkool

De auteurs van het artikel stellen dat het gebruik van aerosolische koolvliegas in geo-engineeringoperaties wijdverspreide milieuschade veroorzaakt en een ernstige bedreiging vormt voor het leven op aarde.

Vanaf pagina 9 van het artikel beschrijven de auteurs de misdaden tegen de mensheid en het milieu die worden begaan door chemtrail operaties. Ze stellen dat de aerosol van koolvliegasdeeltjes, rijk aan ijzeroxide nanodeeltjes, een ernstige bedreiging vormen voor de menselijke gezondheid, het milieu en een bredere ecologische verwoesting.

Het artikel stelt dat koolvliegas, verspreid in de atmosfeer, het milieu vervuilt met kwik, de ozonlaag aantast, de ijzerbalans in de natuur verstoort en leidt tot verschillende gezondheidsproblemen bij mensen, waaronder longaandoeningen, functiestoornissen van het immuunsysteem, kanker en neurodegeneratieve ziekten.

De auteurs verklaren verder dat deze praktijk een belangrijke factor is bij bosbranden, schade toebrengt aan planten en dieren en bijdraagt aan de achteruitgang van insecten, vogels en vleermuizen. Ze betogen dat geoengineering het tegenovergestelde effect heeft van wat het beoogt en de opwarming van de aarde eerder verergert dan vermindert.

Conclusie en oproep tot actie

De auteurs sluiten af met een oproep om degenen die verantwoordelijk zijn voor geoengineering-operaties, die “misdaden tegen de natuur en de mensheid” zijn, ter verantwoording te roepen.

Desinformatie, nu alomtegenwoordig niet alleen in officiële regeringskringen maar ook in niet-gouvernementele media, en nog meer sinds het begin van covid in 2020, dient om de waarheid te verdoezelen door deze te vermengen met leugens, halve waarheden en waarheden die opzettelijk onuitgesproken worden gelaten. Lopende langdurige geoengineering wordt niet erkend door de academische wereld, de pers, milieuorganisaties, vredesactivisten of welke groep dan ook. Dertig jaar lang heeft het een vrijbrief gekregen. Omdat geoengineering gebaseerd is op een grote mix van zeer giftige chemicaliën en de medewerking van de wereldwijde commerciële luchtvaartindustrie, is het een planetaire plaag geworden – verborgen in het volle zicht.

Degenen die willens en wetens het publiek misleiden over radicaal destructieve geo-engineering operaties verraden niet alleen de waarheid maar het leven zelf. Ze moeten verantwoordelijk worden gehouden voor misdaden tegen de natuur en de mensheid.

Geoengineering Disinformation: Two Opposing Testimonies and the Stakes for Humanity, Captain Mark Hagen, J. Marvin Herndon, Mark Whiteside and Ian Baldwin, Advances in Social Sciences Research Journal – Vol. 11, No. 5, 25 May 2024, DOI:10.14738/assrj.115.17019.

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/chemtrails-zijn-misdaden-tegen-de-mensheid-en-de-natuur-zeggen-onderzoekers/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...