rsz corona veroorzaakt door vaccinWe weten dat tijdens de nep coronapandemie de griep werd gekaapt als manier om de zieke mensen te verklaren.

Dat covid-19 daarna in leven werd gehouden lijkt te komen door de ‘coronavaccins’.

Er is een opvallend bericht verschenen van data analist Herman Steigstra die suggereert dat hetgeen wij covid-19 noemen, niets anders is dan de bijwerkingen van de beruchte ‘coronavaccins’.

Hij baseert dit onder andere ook op berichten die hij ontvangt van huisartsen die steeds vaker constateren dat het de ‘gevaccineerde’ mensen zijn die te maken krijgen met corona oftewel covid-19.

Ook bij de reacties zie je dit soort berichten:

Mijn moeder, 2 dagen na haar💉als enige!!positief getest op corona in een heel verzorgingstehuis waar ze allemaal samen in de eetzaal aten!! Ze heeft dus niemand besmet maar wel als enige ziek 🤔🤨
Als bovenstaande inderdaad waar is, dan is de bevolking toch wel heel goed in de maling genomen.

En het verhaal is waar, want uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die regelmatig een 'coronavaccin' nemen druk bezig zijn met het slopen van hun eigen immuunsysteem.

De originele pandemie was of niets anders dan de griep, of het was wat de Spaanse onderzoeksgroep La Quinta Colomna zegt, namelijk dat er bij de griepvaccinaties het jaar voor de pandemie ook al nanotechnologie werd ingespoten dat werd geactiveerd door 5G wat net rond die tijd overal ter wereld werd uitgerold.

Moraal van het verhaal is dat mensen die ver weg blijven van vaccinatiespuiten over het algemeen normaal gezond zijn en niet iedere paar maanden met covid-19 rondlopen omdat ze zijn gevaccineerd.

Mensen die weg blijven van de vaccinatiespuit zorgen voor zichzelf en maken graag van de mogelijkheid gebruik om deze week een gratis flesje CBD olie te ontvangen.