donderdag 19 september 2024

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

 september 19, 2024   18  

     

   Foto Credit: Rairfoundation.com

Broeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn TikTok volgers: “De moslim is de baas in Nederland. En als het je niet bevalt, kun je vertrekken.” Hij beweert ook dat Nederland vroeger het grootste islamitische land ter wereld was, verwijzend naar zijn voormalige kolonie Indonesië.

In zijn TikTok tirade maakt broeder Rahide duidelijk dat Nederlanders zich moeten aanpassen aan moslims. Hoewel zijn toon wat overdreven lijkt, gaat de islamitische influencer nog enkele minuten door met zijn tirade.

Rahide begint: “Dit is Nederland, het land waar de moslim de baas is, niet de Nederlanders. Als het je niet bevalt, kun je vertrekken. Ga naar Duitsland of ergens anders heen. Hier zijn wij moslims de baas. Wij hebben dit land gebouwd. Wij zijn verantwoordelijk voor alles hier – huizen, infrastructuur, alles. Alles in Nederland is te danken aan moslims. Nederland was ook ooit het grootste islamitische land ter wereld. Dus als het je niet bevalt, neem dan het vliegtuig, de boot of de veerboot naar Engeland of Nieuw-Zeeland en vertrek. Of accepteer gewoon dat wij, moslims, het hier voor het zeggen hebben.”

Video Link: https://rumble.com/v5fhfo4-the-netherlands-is-belong-to-the-muslims.-do-you-understand.html

Rahide heeft ook kritiek op PVV-leider Geert Wilders: “Geertje stelt hier niets voor. Hij is gewoon een marionet van Amerika, die doet wat Amerika hem opdraagt. Begrijpen jullie dat? Nederland is van de Islam en dat zal altijd zo blijven. Ja, sorry mensen, de waarheid doet pijn.”

‘De Nederlanders zijn hier gewoon op bezoek’

Volgens Broeder Rahide is Nederland volledig gebouwd door moslims: “Nederlanders zullen dit ontdekken als ze de geschiedenis opzoeken. Je telefoon, je laptop, je iPad, je oven, je magnetron, je televisie, je afstandsbediening, je bed, het huis waarin je woont, de wegen waarop je rijdt – alles is te danken aan moslims. De waarheid is misschien moeilijk te horen, maar we moeten het onder ogen zien.”

 

Hij besluit: “Nederlanders zijn hier gewoon bezoekers. Ze denken dat het hun land is, maar als ze een DNA-test doen, komen ze erachter dat ze nauwelijks Nederlands bloed hebben – misschien hooguit 5 procent. Ze denken dat ze Nederland kennen, maar als ze terugkijken in de geschiedenis zien ze dat Nederland ooit het grootste islamitische land ter wereld was toen Indonesië er nog deel van uitmaakte. Indonesië is altijd het grootste islamitische land geweest. Dus als je denkt dat je Nederlander bent, dan heb je het mis. Als je een DNA-test doet, zul je zien dat je voorouders ergens anders vandaan komen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/imam-in-nederland-zijn-moslims-de-baas-als-het-je-niet-bevalt-vertrek-je-maar-video/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...