dinsdag 8 oktober 2024


De nieuwe generatie zichzelf vermeerderende mRNA-coronavaccins, die in Japan zijn goedgekeurd en inmiddels worden verspreid, hebben twee ‘verschrikkelijke’ eigenschappen, zei emeritus hoogleraar Pierre Capel in blckbx today.

Behalve dat het mRNA veel te lang leeft, zijn het fotokopieermachines voor RNA, lichtte hij toe. Je spuit één molecuul in en dat vermenigvuldigt zich. Er wordt meer spike-eiwit geproduceerd en dat gebeurt overal in het lichaam.

Je krijgt wel degelijk antistoffen, maar die zijn gericht tegen het eigen lichaam. Het gevolg: hersenontstekingen, gescheurde aorta’s, myocardinfarcten ‘en de hele rommel meer’. “Daar zijn hele gedegen studies over.”

Ik zie de rampen al voltrekken

Daarnaast is het ingepakt in een ander lipide nanodeeltje dan bij de ‘gewone’ mRNA-vaccins, eentje dat stabiel is. Bij de ‘gewone’ vaccins waren de lipide nanodeeltjes vaak instabiel, met als gevolg dat ze al vrij snel hun werking verloren. “Ik zie de rampen al voltrekken,” aldus Capel.

Als je zelf-vermeerderende mRNA-vaccins inspuit, gaat het RNA zichzelf vermenigvuldigen, waardoor je ook veel meer product krijgt, in dit geval spike, met alle gevolgen van dien.

Hele zorgelijke zaak

En waarom zijn deze nieuwe vaccins goedgekeurd in Japan? Het gaat om belangen, niet om volksgezondheid. De kans is volgens Capel groot dat ze ook in andere landen worden uitgerold. “Ik zie een hele zorgelijke zaak.”

Op de vraag of zich in Japan een rampscenario aftekent, antwoordde hij: “Ik hoop van niet.”

Ook wordt eraan gewerkt om deze technologie in te zetten voor andere vaccins ‘en dat is een ramp’, zei hij nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...