dinsdag 8 oktober 2024

Het is ‘absoluut onbetwistbaar’ dat orkaan Helene is ontstaan door weermanipulatie


Dane Wigington van de website Geoengineering Watch had onlangs een conference call met senatoren en andere politici uit de staten North en South Carolina, die zwaar getroffen zijn door orkaan Helene.

Wigington legde de politici uit waarom de orkaan volgens hem geen natuurlijke gebeurtenis was, maar is veroorzaakt door weersbeïnvloeding.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Letterlijk aangevallen

Langzaam daalde het besef in dat hun staten letterlijk zijn aangevallen door middel van weermanipulatie, zei Wigington in gesprek met de gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor.

“Het betreft hier operaties die kunnen worden herleid naar het ministerie van Defensie. Het is absoluut onbetwistbaar dat de storm is ontstaan door weermanipulatie,” benadrukte Wigington.

Massavernietigingswapen

Deze technologieën bestaan al decennia, voegde hij er nog aan toe. Hij noemde de HAARP-installatie in Alaska, die kan worden gebruikt om de ionosfeer op te warmen. “Dat is een massavernietigingswapen. Punt.”


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...