rsz eigen krachtVan de vroege morgen tot de late avond worden we gemanipuleerd door allerlei kanalen om je te beïnvloeden en te ‘sturen’.

Wat veel mensen doen is hun eigen kracht aan anderen geven die er vervolgens precies dat mee doen wat je niet wil.

Misschien wel één van de grootste problemen waar we mee te maken hebben is het feit dat mensen hun kracht of stem weggeven aan anderen.

In veel gevallen wordt dit veroorzaakt door een gebrek aan zelfvertrouwen. De gedachte dat iemand anders het wel beter zal weten zet de deur wijd open voor allerlei soorten beïnvloeding.

Dat principe had de satanische sekte in de achtergrond heel goed door en daarom was het voor hen essentieel om volledige controle te krijgen over wat ze noemen, de pers.

Dit is hoe ze het omschrijven:

In de hedendaagse staten is de pers een grote macht waarmee men de openbare mening beheerst. Haar taak is het, te wijzen op de zogenaamde noodzakelijke eisen, en bekendheid te geven aan de klachten van het volk, om ontevredenheid op te wekken en tot uitdrukking te brengen.

De pers belichaamt de zogenaamde vrijheid. Maar de staten hebben er geen kans toe gezien zich deze macht ten nutte te maken en dus is zij in onze handen gevallen. Door de pers verwierven wij onzen invloed, maar bleven daarbij toch op de achtergrond.

Echter, vooral na de nep coronapandemie zijn er heel veel mensen gaan twijfelen aan de berichtgeving van ‘de pers’.

Zij voelden op hun klompen aan dat er dingen niet klopten en gingen op zoek naar de waarheid.

Of beter gezegd, ze gingen niet op zoek, maar lieten zich leiden door ‘alternatieve’ nieuwskanalen die van de ene op de andere dag verschenen en voortvarend, voorzien van grote budgetten, aan de slag gingen om de twijfelende burger te voorzien van informatie.

Die kanalen groeiden en groeiden en ook de budgetten liepen gigantisch op dankzij de donaties van waarheidszoekers.

De aspirant waarheidszoekers hebben van alles te horen gekregen via die kanalen, heel veel nuttige informatie, maar nooit de echte waarheid. De waarheid die nodig is om echte veranderingen in onze maatschappij te kunnen doorvoeren.

Als alle bestaande systemen in handen zijn van degenen die van ons slaven willen maken, dan heeft het geen zin om binnen die systemen bepaalde veranderingen te willen doorvoeren. Als iedere politieke partij onder controle staat van de sekte, hoe wil je dan ooit via de politiek echte veranderingen doorvoeren? Een politieke partij die een echt gevaar zou vormen voor de krachten in de achtergrond zou geen schijn van kans hebben om ooit in het parlement te komen. Deze partij zou worden geïnfiltreerd en door ‘de pers’ vervolgens worden kapot geschreven.

De aspirant waarheidszoeker krijgt bij de MAM gelikte programma’s voorgeschoteld, vol met experts die wel even vertellen waar de schoen wringt.

Misschien is het wel dankzij de MAM industrie dat wij nog steeds net zover zijn als voor de nep coronapandemie.

De aspirant waarheidszoeker leunt achterover en denkt zelf niets meer te hoeven doen, want met zoveel goeroes, deskundigen en politici moet het toch helemaal goed komen.

Wat al die mensen nooit doen is zelf op onderzoek gaan. Ze geloven de verhalen zoals die hen worden voorgespiegeld, hebben er alle vertrouwen in dat de mensen in de kleine oppositiepartijen uiteindelijk succes zullen hebben en slapen ‘s nachts als een roos.

Als de sekte de pers zo belangrijk vindt zoals blijkt uit de protocollen zouden ze dan de steeds groter wordende markt van aspirant waarheidszoekers niet willen beïnvloeden en sturen?

Er is door iemand een test uitgevoerd en naar blijkt zijn dingen zoals ‘zionisme’ verboden onderwerpen bij al die grote MAM kanalen.

Mensen die dit soort kanalen volgen worden gevangen en kunnen in een bepaalde richting worden gestuurd.

Het is een aloud principe dat al heel lang door de sekte wordt toegepast.

Wanneer er een bepaalde dreiging ontstaat, dan lossen ze dat op door ‘een oplossing’ te creëren voor die dreiging.

Zo dreigden de arbeiders aan het begin van de vorige eeuw de fabrieken plat te leggen vanwege hun belabberde situatie. De sekte greep snel in en via de vrijmetselarij werd de voorloper van de Partij van de Arbeid opgericht.

De arbeiders juichten en jubelden want eindelijk was er een partij voor hen. Weliswaar bestuurd en geleid door leden van de vrijmetselarij, maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben nietwaar?

De arbeiders waren onschadelijk gemaakt, want ze waren gevangen in de netten van de politieke partij en konden helemaal rustig worden gehouden met kleine verbeteringen en mooie verhalen.

De aspirant waarheidszoeker wordt onschadelijk gemaakt want ze worden gevangen in de netten van de MAM (mainstream alternatieve media, kanalen of mensen die zich voordoen als alternatief of vrijheidsstrijder, maar in werkelijkheid onder controle van de sekte staan).

Bij de MAM kom je ook altijd goeroes en helden tegen. Alleen zijn het altijd nep helden die ook onderdeel van de sekte vormen.
Het is ook geen toeval dat al deze kanalen net rond de nep coronapandemie als paddenstoelen uit de grond schoten en in no time heel groot werden.

Die opzet is aardig gelukt en mede daardoor zijn we eigenlijk sinds de nep pandemie heel weinig opgeschoten.

Alles draait nu nog precies zoals enkele jaren geleden en wanneer de volgende pandemie zich aandient zullen de MAM kanalen weer veel kabaal veroorzaken, maar daar blijft het bij.

Het wordt wellicht tijd dat de aspirant waarheidszoekers beseffen dat het enige dat voor echte verandering kan zorgen de hele  ongemakkelijke waarheid is. En ook dat die waarheid niet zomaar komt aanwaaien en zeker niet via de MAM kanalen.

Dat je echt wat moeite moet doen en zelf ook dingen onderzoeken en niet blindelings achter allerlei goeroes aanlopen.

En dat misschien dat die aspirant waarheidszoeker dan tot de ontdekking komt hoeveel kracht wij mensen eigenlijk bezitten en dat we niemand nodig hebben die voor ons dingen moet duiden.

Een prachtig voorbeeld van de kracht van mensen en hoe ze elkaar kunnen inspireren en versterken zie je in de volgende video van een flashmob in Hamburg.

Vertrouw en gebruik je eigen kracht en je zult zien dat je veel meer weet en kunt dan je zelf ooit voor mogelijk had gehouden en het mooie is dat dit echt telt voor iedereen, ongeacht…

Tekst loopt door onder de video.



Je hebt geen partijen, goeroes of duiders nodig om mee te helpen echte veranderingen te bewerkstelligen.

Het enige dat daarvoor nodig is, is jouw besluit om niet langer mee te werken aan de systemen.