rsz corona vaccinHet is de week waarin de gehaaide vaccinverkopers hun slag proberen te slaan door mensen naar een priklocatie te lokken.

Waar een ‘zorgzame’ overheid de bevolking zou moeten wijzen op de mogelijk levensgevaarlijke gevolgen van deze prik, doen ze dat niet en steken de kop in het zand. 


De wetenschap en de overheid doen niets om de bevolking te waarschuwen dat ze door het nemen van de ‘veilige en effectieve mRNA coronavaccinatie’ een enorm gezondheidsrisico lopen.

De wetenschap en de overheid spannen samen om het te doen voorkomen dat deze prik een onschuldig iets is.

Ze blokkeren ieder echt onafhankelijk onderzoek want als er geen officiële onderzoeken komen die aantonen dat de massale oversterfte van de afgelopen jaren is veroorzaakt door de mRNA injectie, dan bestaat het formeel niet en kunnen ze blijven ontkennen.

Dit is hoe het in de praktijk werkt.

Iedere keer als een mainstream publicatie een artikel schrijft over bijvoorbeeld ‘het vaccin’ of iets anders, dan zoeken ze nooit iets zelf uit.

Let maar op, in ieder artikel wat ze schrijven concluderen ze nooit wat zelf, maar vragen altijd een ‘deskundige’ hoe de vork in de steel zit. Wat je dan krijgt is de gekleurde mening van deze expert, maar nooit de waarheid.

De medische wetenschap wordt voor het grootste deel betaald door de farmaceutische industrie, dus vanuit die hoek valt er weinig te duchten voor hen, want de gekochte wetenschappers kunnen ieder wetenschappelijk resultaat produceren wat de opdrachtgever verlangd.

De mainstream journalisten onderzoeken nooit zelf iets, maar bellen een ‘wetenschapper’. En wat voor mooie positieve dingen die ‘wetenschapper’ gaat vertellen over de levensgevaarlijke mRNA injectie weten we al van te voren.

De krant is gedekt, want wat ze schrijven is wat de ‘wetenschapper’ hen vertelt, dus is dat de waarheid.

En zo wordt het publiek systematisch dom gehouden, omdat ze nooit de echte informatie onder ogen zullen krijgen.

De echte informatie kom je iedere dag opnieuw tegen in de praktijk.

Zoals het volgende bericht:

Een vliegtuig van Turkish Airlines heeft een noodlanding gemaakt in New York, nadat de 59-jarige piloot tijdens de vlucht was overleden.

Het toestel was onderweg van Seattle naar Istanbul toen de piloot bewusteloos raakte. De copiloot besloot daarop een noodlanding te maken, terwijl andere crewleden probeerden de piloot te helpen. Maar al voordat het toestel de grond raakte was Ilçehin Pehlivan overleden. Dat zegt Turkish Airlines in een statement.

Als je dan bedenkt dat ze overwegen om in de nabije toekomst met één piloot dit soort vluchten uit te voeren, dan is het veiliger om te fietsen naar je bestemming ook al duurt het wat langer.

Of dit bericht:

De Griekse voetbalinternational George Baldock is op 31-jarige leeftijd overleden. De in Engeland geboren en getogen verdediger werd dood aangetroffen in het zwembad bij zijn huis in Glyfada, een buitenwijk ten zuiden van de Griekse hoofdstad Athene.

Nog nooit in onze moderne geschiedenis zijn er zoveel sportmensen spontaan overleden als na de invoering van de mRNA ‘vaccins’.

Ook is het ziekteverzuim in ons land nog nooit zo hoog geweest en men begint zich her en der nu toch wel zorgen te maken.

Utrechtse ambtenaren massaal in de lappenmand: minder vrijblijvende aanpak moet verbetering brengen.

Het Utrechtse stadsbestuur gaat gebukt onder opvallend hoog ziekteverzuim. Het aantal ambtenaren dat door gezondheidsklachten enige tijd niet kan werken, is afgelopen jaar wederom gestegen. Een nieuwe aanpak moet verbetering brengen.

We weten dat het immuunsysteem van slachtoffers systematisch wordt gesloopt en dat zij keer op keer ziek worden.

Het is dan ook niet voor niets dat je iedere dag opnieuw grote verhalen over kanker en kankerpatiënten ziet.

Een lezer schrijft:

Begrijp me niet verkeert, het is afschuwelijk echter het lijkt wel of ze borstkanker romantiseren, ze kreeg de diagnose drie keren.

Deze Pink Ribbon-ambassdeur weet waar ze over praat als ze het over borstkankerbewustzijn heeft. Chimène van Oosterhout kreeg maar liefst drie keer de diagnose, maar straalt als nooit tevoren in mooi zachtroze.

Zolang de wetenschap en de overheid niets doen is het aan ons om iedereen te blijven wijzen op de enorme gevaren van dit biowapen.