vrijdag 11 oktober 2024

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat colloïdaal zilver kankercellen doodt

 vrijdag, 11 oktober 2024 10:09

rsz zilverwaterSoms zijn er wetenschappelijke onderzoeken die door de mainstream media volledig worden doodgezwegen.

Zoals de onderzoeken die aantonen dat nano deeltjes zilver de groei van kankercellen tegen gaan en deze uitschakelen.

Onlangs publiceerden wij een artikel waarin melding werd gemaakt van een wetenschappelijk onderzoek betreffende een uitbehandelde kankerpatiënt die zichzelf wist te genezen met colloïdaal zilver.

Natuurlijk zal je dit soort nieuws nooit in de MSM publicaties terug vinden, net zo min als dat ze aandacht zullen besteden aan bepaalde wetenschappelijke onderzoeken.

Kort voordat corona uitbrak werden er een aantal belangrijke onderzoeken gepubliceerd waaruit blijkt dat de nanodeeltjes zilver in colloïdaal in staat zijn om kankercellen uit te schakelen.

In 2018 publiceerden Marianne J. Cronjé en Reinout Meijboom, twee wetenschappers van de Universiteit van Johannesburg een artikel waarin onder andere het volgende stond.

De ontwikkeling van chemotherapeutische medicijnen voor de behandeling van verschillende kankers is beladen met uitdagingen. Een van de moeilijkste is de acute en langdurige toxiciteit van medicijnen en de ernstige bijwerkingen op bijna alle organen in het lichaam.

Bij gebrek aan gerichte behandelingen voor elke kankerpatiënt hebben oncologen deze bijwerkingen geaccepteerd als de prijs die betaald moet worden om te proberen een dodelijke ziekte onder controle te krijgen.

Dit, samen met het feit dat kankercellen resistent kunnen worden tegen behandeling, maakt de ontwikkeling van geneesmiddelen met specifieke doelwitten zeer wenselijk.

Tot voor kort waren de meeste chemotherapeutische medicijnen gericht op DNA, direct of indirect, door het DNA te beschadigen of door in te grijpen in enzymen die het DNA repareren of vouwen. Maar in de afgelopen 10 jaar hebben pogingen om alternatieven te vinden nieuwe wegen voor onderzoek geopend, waarvan één zich richt op het vinden van verbindingen die het “celdood” proces activeren om kankercellen te doden.

Dit is ook een aantal jaren ons onderzoeksgebied geweest. In ons meest recente onderzoek hebben we getest of een groep op zilver gebaseerde verbindingen kankercellen op deze manier kunnen doden. Wat onze bevindingen zo opwindend maakt, is dat de verbindingen in staat lijken te zijn om het energiecentrum (de mitochondriën) van de kankercellen aan te pakken en zo te voorkomen dat ze groeien en zich verspreiden.

Tot zover dit artikel.

In september 2019, een paar maanden voor de nep coronauitbraak werd er een wetenschappelijk artikel gepubliceerd dat op iedere voorpagina had moeten staan, maar wat nooit is gebeurd.

Wat daar onder andere staat is dat de nanodeeltjes zilver bepaalde borstkankercellen kunnen uitschakelen zonder de omringende cellen beschadigen.

Het betreft hier Triple-negatieve borstkanker (TNBC), een agressieve, kwaadaardige neoplasie. (een gezwel dat is ontstaan door celvermeerdering)



In dat onderzoek staat onder andere:

Hier laten we voor het eerst zien dat systemisch toegediende AgNP's (nano zilverdeeltjes) effectief zijn voor het verminderen van de groei van solide, TNBC borsttumoren in muizen, wat de mogelijkheid ondersteunt dat AgNP's nuttig kunnen zijn voor de behandeling van sommige humane borstkankers. Met name doses AgNP's die cytotoxisch zijn voor TNBC-cellen in vitro veroorzaken geen toxiciteit voor of verstoren de homeostase van niet-maligne borstepitheelcellen.

Kortom, wat het zegt is dat de zilverdeeltjes de groei van kankercellen verminderen, maar dat dit geen gevolgen heeft voor andere cellen in de nabije omgeving. 

Wij vroegen ons af waarom men toestond dit onderzoek mocht worden gepubliceerd en de reden is waarschijnlijk dat men colloïdaal zilver wil verbieden en dan op de markt komen met een chemische farma variant.

Daarom staat er in het onderzoek dat colloïdaal zilver uit een fles en wat wordt ingenomen niet werkt. Natuurlijk niet, want alleen de Big Pharma varianten mogen werken.

Dan is er nog een onderzoek uit 2022 waar men de nanodeeltjes zilver voorziet van een laagje hars.

Dit is de conclusie:

Concluderend werd aangetoond dat het colloïdaal-gecoate zilverconcentraat een functioneel dosisafhankelijk cytotoxisch effect heeft tegen kankercellijnen en in een concentratie van 2,5 µg/mL 40% van de kankercellen vernietigde. Tegelijkertijd waren de cellulaire parameters bij niet-kankerachtige cellijnen vergelijkbaar met de onbehandelde controlecellen.

De bovengenoemde bevindingen tonen aan dat de gecoate zilveren nanodeeltjes kankercellen remmen en vernietigen bij bepaalde doses waarbij normale cellen niet worden aangetast. Dit suggereert sterk dat zilver nanodeeltjes gecoat met natuurlijke harsen een goede kandidaat zouden kunnen zijn voor toekomstige kankertherapie.

Tot zover het resultaat van dat onderzoek.

Wat dit alles aantoont is dat men heel druk bezig is om straks op de markt te komen met een farmaceutische variant, voorzien van een patent, waardoor het product heel erg duur zal zijn.

Maar, als je tussen alle regels doorleest, dan is bij al die onderzoeken de conclusie dat nanodeeltjes zilver wel degelijk kankercellen vernietigen. En daaruit volgt dan weer dat het waarschijnlijk ook preventief werkt.

Op basis van bovenstaande kan je natuurlijk niet concluderen dat colloïdaal zilver kanker geneest. Wat je wel zeker weet is dat het volgens die bovenstaande onderzoeken wel degelijk in staat is om kankercellen uit te schakelen.

Daarnaast heef het natuurlijk ook nog andere fantastische eigenschappen:

Zilver staat namelijk al sinds mensenheugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Zover nu bekend zijn er meer dan 1000 infectieziekten die niet tegen zilver bestand zijn.

Als we de komende tijd merken dat het colloïdaal zilver in de mainstream media zwart wordt gemaakt en gevaarlijk genoemd, dan hebben wij gelijk en is de farmaceutische industrie bezig om ook dit product te kapen en het originele te laten verbieden.

Zover is het gelukkig nog niet en is het nog gewoon verkrijgbaar.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...