vrijdag 11 oktober 2024

Hongaarse premier Orban confronteert commissaris Von der Leyen en haar bende globalisten, hekelt het ellendige falen van hun beleid in vurige EU-toespraak in Straatsburg (VIDEO’S)

 11/10/2024

De premier van Hongarije, Viktor Orbán, stond tijdens een bijeenkomst op dinsdag (8) in Straatsburg, Frankrijk, fier tegen de muur van de globalisten van de Europese Unie.

Hij hield stand tegen de harde kritiek van de pas herkozen benoemde EU-commissaris Ursula von der Leyen en verschillende euro-hackers die hem ervan beschuldigen pro-Rusland en pro-China te zijn. Dat is het gebruikelijke argument dat ze gebruiken om patriotten overal ter wereld zwart te maken, schrijft Paul Serran.

Orbán bleef onvermurwbaar, hield voet bij stuk en liet overal weten dat hij was gekozen om de belangen van het Hongaarse volk te beschermen – en niet van een of andere niet-bestaande ‘Europeaan’.

Hij noemde namen“Het is een plan dat doorgaat. Het is geschreven. Het is gepubliceerd. Het is bekend. We vechten tegen een georganiseerde bende genaamd het “Empire of George Soros.”

Orbán sprak over de oorlog en was duidelijk: Oekraïne kan de oorlog met Rusland niet winnen op het slagveld. Een dialoog en een staakt-het-vuren zijn nodig om levens te redden.

Boedapest blokkeerde een overeenkomst over een G7-lening van 50 miljard dollar aan Oekraïne tot na de Amerikaanse verkiezingen.

Reuters meldde:

“We willen niets blokkeren, we willen de Europese leiders er alleen van overtuigen hun strategie (ten aanzien van Oekraïne) te veranderen, omdat de huidige strategie niet werkt”, zei Orban.”

Hij zei dat Hongarije een normale economische relatie met Rusland wil in de gebieden die niet door sancties zijn getroffen.

“’We zijn transparant, we doen wat we zeggen. En we denken dat we in de gebieden waar er geen sancties zijn tussen de EU en Rusland, we graag normale economische relaties met Rusland willen hebben’, zei Orban, die sommige westerse collega’s van ‘hypocrisie’ beschuldigde en verwees naar hoeveel olie en gas ze van Rusland hadden gekocht. Hij noemde de landen niet bij naam.”

Orbans persconferentie werd kort onderbroken door een politicus van de oppositiepartij Democratische Coalitie (DK), die schreeuwend de kamer binnen rende en hem probeerde aan te vallen, hem ervan beschuldigend zijn land te ‘verraden’ en het te verkopen aan Rusland en China. Hij werd door de beveiliging naar buiten begeleid.

De man had toegang tot het evenement gekregen dankzij een pas die was uitgegeven door een Hongaars oppositielid van het Europees Parlement.

Maar het was later in de plenaire vergadering met alle EU-leiders dat Orbán echt schitterde, door het te vertellen zoals het is, in het gezicht van von der Leyen, door haar te confronteren met haar mislukte, verlammende beleid. Bekijk een verzameling video’s:

Bekijk: “Ik kwam naar het Europees Parlement om niet alleen het programma van @HU24EU te presenteren, maar ook om alarm te slaan. Europa zit in de problemen! Het is tijd om actie te ondernemen!”

Bekijk: “Europese eenheid betekent niet dat je iedereen de mond moet snoeren die het niet eens is met de meerderheid, of [commissaris Ursula Von der Leien]. Dat zullen we voor u nooit accepteren. Europese eenheid betekent ‘U staat ter beschikking van ons, dus hou uw mond als iets ons niet bevalt’.”

Bekijk: In een stormachtige toespraak in het Europees Parlement vertelt Orban aan Ursula von der Leyen dat het migratiebeleid van haar Commissie heeft GEFAALD, wat heeft geleid tot een toename van onzekerheid en geweld tegen vrouwen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/hongaarse-premier-orban-confronteert-commissaris-von-der-leyen-en-haar-bende-globalisten-hekelt-het-ellendige-falen-van-hun-beleid-in-vurige-eu-toespraak-in-straatsburg-videos

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...