zaterdag 5 oktober 2024

Kankerpatiënten herstellen op miraculeuze wijze na ivermectine


“Dit is meer dan interessant.” Een patiënt met vergevorderde prostaatkanker zei tegen de Canadese oncoloog William Makis dat zijn PSA-waarde na het nemen van ivermectine vrijwel meteen daalde, tot op het niveau van remissie.

Artsen waren geschokt om te zien hoe snel hij beter werd, zonder last te hebben van bijwerkingen. De patiënt besloot zijn artsen niet te vertellen dat hij geregeld ivermectine nam.

Bekijk de video:

Iets opmerkelijks

Ook meerdere patiënten van kankerchirurg Kathleen Ruddy met vergevorderde kankers zijn hersteld na het nemen van ivermectine.

Eén van haar patiënten was er slecht aan toe en vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. De man had een vergevorderde vorm van prostaatkanker en artsen zeiden dat ze niks meer voor hem konden doen. Hij besloot ivermectine te nemen. Na minder dan een jaar kon hij drie avonden per week stappen.

Geen tumoren meer

Een andere man, Eddie, was er ook slecht aan toe. Hij had twee tumoren in zijn slokdarm die niet verwijderd konden worden. Hij rookte, kon niet slikken en viel 20 kilo af.

Binnen enkele maanden kon hij slikken, kwam hij weer aan en klonk zijn stem beter, zei Ruddy.

Weer enkele weken later waren er geen tumoren meer te zien op de scan. Ze waren verdwenen. Weg. Foetsie. Het grootste probleem was dat hij zijn vissersboot al had verkocht.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

---------------------------------  

Kankerpatiënten melden wonderbaarlijke genezingen na behandeling met Ivermectine

47

     Image by freepik

Kankerpatiënten laten artsen verbijsterd achter na wonderbaarlijke genezingen door het gebruik van ivermectine.

Gerenommeerd oncoloog, radioloog en immunoloog Dr. William Makis heeft onthuld dat één patiënt wonderbaarlijk herstelde van prostaatkanker in stadium 4. De patiënt vertelde dat hij in het geheim ivermectine had ingenomen. De patiënt zei dat hij in het geheim ivermectine had genomen samen met andere behandelingen en dat hij zijn artsen verbijsterd achterliet door “vrij snel” te herstellen, schrijft Frank Bergman.

Ze vertelden Makik dat ze zijn protocol voor ivermectine hadden gevolgd zonder het aan hun eigen arts te vertellen. Als gevolg daarvan zag de patiënt zijn PSA-scores “vrij snel” dalen tot remissieniveaus nadat hij ivermectine had genomen.

De artsen waren verbijsterd om te zien “hoe snel” de patiënt herstelde met “helemaal geen problemen/bijwerkingen.” De patiënt vertelde Makis dat hij “vocht tegen een zeer agressief stadium 4 van prostaatkanker”.

“Ik combineerde jouw protocol voor ivermectine met de chemobehandelingen,” vertelde de patiënt aan Makis. “We bereikten ons doel om mijn PSA-score vrij snel naar 0,02 te brengen.

“Artsen waren verbaasd over hoe snel dit gebeurde. Ze weten niet dat ik ivermectine nam.
Ik heb de afgelopen 6 maanden 72 mg ivermectine ingenomen samen met chemotherapiebehandelingen zonder enige problemen/bijwerkingen,” legt de patiënt uit. “Ik denk nu dat ik in onderhoudsmodus moet gaan.”

Het nieuws komt nu andere vooraanstaande oncologie-experts naar voren komen met soortgelijke verhalen over wonderbaarlijke genezingen na ivermectinebehandelingen.

Zoals Slay News eerder meldde, heeft gerenommeerd chirurgisch oncoloog Dr. Kathleen Ruddy verschillende kankerpatiënten in een laat stadium dramatisch zien herstellen na het gebruik van ivermectine. Ruddy vertelde het verhaal van een patiënt die het einde van de weg had bereikt nadat kankerbehandelingen niets meer konden doen om hem te helpen.

Er gebeurde echter iets opmerkelijks. Deze man had prostaatkanker in stadium vier en probeerde alle conventionele protocollen voordat de artsen hem vertelden dat ze niets meer konden doen. Toen begon hij ivermectine te nemen. Binnen zes maanden begonnen de uitzaaiingen te verdwijnen.

In minder dan een jaar “was hij drie avonden per week vier uur aan het dansen”, aldus Dr. Ruddy. Ruddy onthulde dat een andere patiënt, Eddie, een soortgelijk scenario doormaakte.
Hij was er ook slecht aan toe. Eddie had twee onherstelbare slokdarmtumoren waar chirurgen niet bij in de buurt wilden komen.

Hij rookte, kon niet slikken en was in anderhalf jaar 40 kilo afgevallen. “Binnen een paar weken klonk hij sterker. Hij kon slikken,” rapporteerde Dr. Ruddy. “Hij was zes pond aangekomen. Zijn stem was beter.” Enkele weken later zei Dr. Ruddy tegen Eddie: “Je moet een scan laten maken. We kregen de scan. Geen tumoren. Weg. Weg,” zei dokter Ruddy verbaasd.

“Het probleem was dat hij zijn vissersboot had verkocht. Dat was het grootste probleem. Hij was aan de beterende hand. Zijn tumor was verdwenen.”

Ruddy zei dat verschillende andere patiënten ook met ivermectine zijn behandeld en dat ze allemaal wonderbaarlijke genezingen hebben ondergaan. Op dat moment zei Ruddy dat ze het succes van het medicijn onder de aandacht moest brengen.

“Ik was net zo verbaasd als iedereen dat ivermectine potentieel heeft als middel tegen kanker,” zegt Ruddy.

Ze merkte op dat de kans dat de patiënten toevallig herstelden terwijl ze ivermectine gebruikten “nul” was. “Het is alsof je de loterij wint met de eerste drie loten die je koopt,” legde ze uit.

Kijk:  https://rumble.com/v5drd8j-oncologist-dr.-kathleen-ruddy-confirms-ivermectin-cures-cancer.html 

Ondertussen heeft een recent onderzoek aangetoond dat ivermectine verschillende vormen van kanker met succes kan behandelen.

Zoals Slay News meldde, bevestigde het grote onderzoek dat ivermectine succesvol is in de behandeling van meerdere vormen van kanker na het testen van het gebruik ervan tegen 28 soorten van de ziekte. De onderzoekers zochten naar de effectiviteit van het gebruik van ivermectine als kankerbehandeling.

Uit het onderzoek bleek dat ivermectine succesvol was in het behandelen van alle kankersoorten waartegen het werd getest.

Hoewel sommige kankersoorten resistenter waren tegen ivermectine dan andere, bleek het middel toch op zijn minst nuttig en hielp het ook om de effectiviteit van chemotherapie te verbeteren.

De meest gevoelige kankercellijnen waren:

  1. Eierstok
  2. Borst
  3. Glioblastoma
  4. Longkanker
  5. Darmkanker
  6. Baarmoeder SCC
  7. Hepatocellulair
  8. Borst TNBC
  9. Pancreas
  10. Endometrium

De minst gevoelige waren

  1. Osteosarcoom
  2. Maag
  3. Melanoom

Ivermectine bleek nuttig te zijn bij de behandeling van zowel lymfomen als leukemieën.

Artsen en wetenschappers blijven de wetenschappelijke gemeenschap verbazen omdat het “wondermiddel” nu wordt gebruikt voor de behandeling van een groeiende lijst van verschillende aandoeningen bij mensen.

Zoals Slay News onlangs meldde, is ivermectine bewezen als behandeling voor kanker, Parkinson, Covid mRNA “vaccin” schade, epilepsie en vele andere ziekten.

Volgens één van de vele onderzoeken kan ivermectine worden gebruikt voor de behandeling van:

  • kanker
  • myiasis
  • trichinose
  • malaria
  • leishmaniasis
  • Amerikaanse trypanosomiasis
  • schistosomiasis
  • bedwantsen
  • couperose
  • astma
  • epilepsie
  • neurologische ziekten
  • HIV
  • tuberculose
  • Buruli-zweer


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/kankerpatienten-melden-wonderbaarlijke-genezingen-na-behandeling-met-ivermectine/ 

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...