rsz merburg dreingingHet woord 'virus' is bedacht om ons te misleiden. In werkelijkheid heeft het namelijk niets te maken met een virus.

Het is een substantie gemaakt van E. colibacteriën uit het rottende vlees van de nierweefselkweek van een aap-/menshybride.

Zoals we eerder schreven wordt de bevolking voorbereid op de komst van het Marburgvirus.


Keer op keer wordt erop gewezen dat het een zeer gevaarlijk virus zou zijn en dat dreiging voor ons allerminst is verdwenen.

In het kader van:

Ook hier is weer sprake van een lang geleden geplande operatie, hierna een lezersbijdrage:

In februari 2022 publiceerden jullie een inzending van mij waarin ik volgende schreef:

Uit het patent van Johnson & Johnson is te herleiden dat het COVID-vaccin de cellen codeert met Ebola en Marburg proteïnen uit het adenovirus. Hierbij moet worden aangetekend dat het adenovirus geen virus is, maar een substantie gemaakt van E. colibacteriën uit het rottende vlees van de nierweefselkweek van een aap-/menshybride, wat wordt gebruikt om mensen te klonen en om menselijke genen uit te schakelen. Het woord 'virus' is bedacht om ons te misleiden. In werkelijkheid heeft het namelijk niets te maken met een virus.

Ebola en Marburg beïnvloeden meerdere orgaansystemen in het lichaam en kunnen gepaard gaan met hoge koorts, koude rillingen, spierpijn en braken. De patiënten verslechteren snel totdat ze bloeden uit elke opening in hun lichaam. Marburg is dus inderdaad zeer dodelijk, maar geen virus.

Mijn vermoeden is dat er steeds meer vaccins toegediend gaan worden die zijn gecodeerd met Marburg proteïnen en dat de massale sterfte van gevaccineerden zal worden toegeschreven aan het Marburg 'virus'. Dat zal vervolgens de aanleiding zijn tot een noodoproep aan het volk om iedereen in hun huizen op te sluiten.

Paranormaal begaafde Bill Gates heeft al in zijn glazen bol gekeken en verwacht dat de volgende pandemie een Marburg uitbraak zal zijn. Het vaccin voor Marburg is al ontwikkeld en heet RiVax. Dit is een genetisch gewijzigde versie van het giftige Ricine.

Covid-19, alle varianten, Ebola en Marburg zijn dus geen besmettelijke ziekten, maar moordwapens die worden toegediend via de vaccins.

Meer informatie en bewijsmateriaal is te vinden via de website van Ariyana Love, hier en hier.

De link naar het artikel van Gavi (het bedrijf van Bil Gates) dateert dus al uit eind 2021. Is het niet bizar dat ze eind 2021/begin 2022 al wisten dat Marburg de volgende pandemie zou worden, dat ze het vaccin al klaar hadden en dat in de patenten is vermeld dat het Johnson & Johnson vaccin Marburg "proteinen" (technologie die het DNA modificeert) bevat?