zondag 6 oktober 2024

Vaccin makers zouden (in de VS) EINDELIJK aansprakelijkheidsbeschermingen kunnen verliezen, waardoor ze worden onderworpen aan rechtszaken voor hun schadelijke producten (nu nog in Europa nvdr.)

 10/03/2024 // Lance D Johnson // 2,7K Weergaven

Tags: accountabilityadequate compensationbadhealthbadmedicinebig governmentBig PharmaCensored ScienceDangerous MedicineDeath by vaccinejusticekangaroo courtliability shieldmedical fraudmoney supplyNVICpharma fraudprogresstrial by juryvaccine damageVaccine deathsvaccine injuryvaccine makersvaccine warsvaccines


De Childhood Vaccine Injury Act van 1986, die vaccinproducenten aansprakelijkheidsbescherming bood en onveilige vaccins op de markt liet blijven, zou eindelijk kunnen worden HERROEPEN. . Dertig Republikeinse wetgevers waren mede-sponsor v/d House Bill 9828, die de aansprakelijkheidsbescherming voor vaccinfabrikanten beëindigt, inclusief de COVID-19-vaccinfabrikanten.

Als het wetsvoorstel in de wet wordt omgezet, is het de eerste keer in meer dan drie decennia dat vaccinproducenten aansprakelijk worden gesteld voor verwondingen als gevolg van vaccins die zijn opgenomen in het immunisatieschema voor kinderen van het Center for Disease Control (CDC).

Het 35-jarige immuniteitsschild van vaccinproducenten kan worden geschrapt

Al 35 jaar liet de Wet op de kindervaccin schadelijke vaccins op de markt blijven, waarbij de fabrikanten immuun waren voor vervolging en juryrechtspraak. Momenteel mogen families die een geliefde verliezen aan een vaccin of getuige zijn van een blijvende handicap, de vaccinfabrikant (nog) niet aanklagen of iemand verantwoordelijk houden voor de toediening van het schadelijke vaccin.

In plaats daarvan heeft de wet een compensatiesysteem zonder fouten ingevoerd voor personen die door vaccins zijn gewond, waardoor zij claims bij de National Vaccine Injury Compensation Program (VICP) in plaats van fabrikanten rechtstreeks aan te klagen. Gefinancierd door een belasting van 75 cent per dosis, was de VICP bedoeld om fabrikanten te beschermen tegen mogelijke (langdurige) verlammende rechtszaken. De VICP, gecontrolerd door het Ministerie van Volksgezondheid en Human Services (v/d Verenigde Staten), wijst “speciale juristen ” toe aan elk vaccinletselgeval. Deze overheidsadvocaten en insiders uit de industrie mogen uiteindelijk beslissen over de individuele claims. Deze speciale juristen worden  rechter en jury over elke zaak, waarbij frauduleuze claims worden weggenomen, maar ook door het verwerpen van  talloze legitieme claims (vooral bij autisme-gevallen) om de solvabiliteit van het compensatiesysteem te beschermen en om de vaccinvoorziening op peil te houden.

In wezen reserveert deze kangoeroe-rechtbank een klein bedrag aan compensatie voor een klein percentage van de gezinnen die vaccin letsel ervaren of overlijden. Dit systeem verwerpt routinematig gevallen van vaccinatieschade en reserveert niet genoeg geld om gezinnen die door vaccinatieschade hebben opgelopen, adequaat te compenseren. Mary Holland, CEO van CHD, bekritiseerde de wet van 1986  omdat  de gewonde families geen zinvolle verhaalmogelijkheden meer hebben, en noemde het compensatieprogramma een “schijnvertoning. ” Ze benadrukte de toenemende incidentie van chronische gezondheidsproblemen bij kinderen en koppelde deze aan onvoldoende verantwoording voor vaccinfabrikanten.

COVID-19-vaccin kan aansprakelijkheidsbescherming verliezen die eerder was verleend op grond van de PREP-wet (i/d VS nvdr.)

De nieuwe wet ontneemt niet alleen de aansprakelijkheidsbescherming voor vaccins volgens het CDC-vaccinschema voor kinderen, maar het neemt ook aansprakelijkheidsbeschermingen weg die momenteel worden verleend aan COVID-19-vaccinfabrikanten onder de Wet openbare paraatheid en paraatheid bij noodsituaties (PREP). Het Countermeasures Injury Compensation Program (CICP), dat verwondingen dekt van vaccins die zijn toegediend onder Emergency Use Authorization, heeft slechts 16 claims uitbetaald van in totaal iets meer dan $425.000, waarbij de meeste compensaties onder $9.000 zijn gedaald. De nieuwe wet zou deze frauduleuze vaccins net als elk ander schadelijk product behandelen en de COVID-vaccinproducenten ook aan civiele rechtszaken onderwerpen.

Robert F. Kennedy Jr., oprichter en voorzitter met verlof van Children’s Health Defense (CHD), bekritiseerde vaccinfabrikanten als "criminele ondernemingen" die de afgelopen tien jaar gezamenlijk tientallen miljarden strafrechtelijke sancties hebben betaald. Kennedy pleit al lang voor de afschaffing van aansprakelijkheidsbescherming voor deze fabrikanten en stelt dat de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986 hun prikkel om veilige vaccins te produceren, heeft weggenomen. 'Als we veilige en effectieve vaccins willen, moeten we de aansprakelijkheidsbescherming beëindigen', zei hij.

De voorgestelde wetgeving heeft steun gekregen van CHD, React19 en The American Family Project. Oprichter Brianne Dressen van React19, die tijdens vrijwilligerswerk deelnam aan een klinische proef en ernstig letsel opliep aan het COVID-19-vaccin, benadrukte de noodzaak van een effectief compensatieproces voor degenen die schade hebben geleden. . Ze zei in een bericht op X: "Het wordt tijd dat de farmaceutische bedrijven de rekening betalen."

Bronnen zijn onder meer:

ChildrensHealthDefense.org

Congress.gov

Congress.gov

HRSA.gov

TulsaToday.com

ASPR.HHS.gov

https://www.naturalnews.com/2024-10-03-vaccine-makers-could-finally-lose-liability-protections.html

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...