vrijdag 25 februari 2022

Ex van uitvinder PCR-techniek: ‘Ze hebben hem vermoord’

 

Foto: Kary Mullis (Erik Charlton CC BY 2.0)

in CoronaMens en Dier 25 februari 2022 13:30 31 Reacties

Mensen die beweerden dat Mullis, de uitvinder van de PCR-technologie, heeft gezegd dat de test niet geschikt is om de aanwezigheid van een virus te detecteren, werden aangevallen en ‘gefactcheckt’ door de media, die schreven dat zijn uitspraken uit de context waren gehaald.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Overleden

Over aids zei Mullis: “Je kunt PCR niet verkeerd gebruiken. Het gaat om de resultaten, de interpretatie ervan. Als je het goed doet, kun je met PCR vrijwel alles bij iedereen aantreffen.”

Mullis zei niet expliciet dat de technologie ongeschikt is om de aanwezigheid van Covid-19 aan te tonen. Dat kan hij ook niet gezegd hebben omdat hij in 2019 is overleden. Toch kun je die conclusie wel trekken. Mullis zei namelijk dat er maar weinig moleculen zijn waarvan je er niet tenminste één in je lichaam hebt. En met PCR kun je één enkel molecuul amplificeren – vergroten of vermeerderen – tot iets wat je kunt meten.

PCR vertelt je niet of je ziek bent

Je kunt met de test een minuscule hoeveelheid van iets nemen en dat vervolgens meetbaar maken. De test is gebaseerd op dingen die onzichtbaar zijn, lichtte hij toe.

En als je positief test, ben je dan besmet of ziek? Mullis zei hierover: “PCR vertelt je niet of je ziek bent.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...