zondag 22 mei 2022

Massale inzet politie en leger bij World Economic Forum: ‘Alles aan het WEF is nep’

 

Zondag gaat het jaarlijkse World Economic Forum van start in het Zwitserse skidorp Davos. Er is een heel nepdorp opgetuigd en daarnaast zijn leger en politie massaal aanwezig.

Naast premier Rutte, minister Kaag en andere bewindslieden is ook koningin Maxima te gast. Zij heeft gesprekken met regeringsvertegenwoordigers van diverse landen, de private sector en ontwikkelingsorganisaties.

Nauw betrokken

Koningin Maxima is zeer nauw betrokken bij het WEF. Ze is lid van de Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems en van de Steering Committee of the Digital Currency Governance Consortium van het WEF. Daarnaast is zij sinds 2021 lid van de Edison Alliance. Dit initiatief van het WEF richt zich op het bevorderen van digitale inclusie op de thema’s gezondheidszorg, financiële diensten en onderwijs.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit verzin je gewoon niet

Rebel News heeft diverse verslaggevers naar Davos gestuurd. Zij legden vast hoe legertrucks het dorp binnenrijden en overal politie op de been is. Er wordt zelfs een nepdorp gebouwd voor de bijeenkomst.

“Het is wel toepasselijk dat hun gebouwen nep zijn,” zegt verslaggever Avi Yemini. “Alles aan het World Economic Forum is nep.” Op Twitter schrijft hij: “Dit verzin je gewoon niet.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...