zondag 22 mei 2022

Oversterftecijfers Canada stijgen naar recordhoogte, moet het ergste nog komen?

 

Zolang er nog boosters worden uitgedeeld, zullen er mensen sterven. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met journalist Naomi Wolf.

Daarnaast kunnen steeds meer mensen niet werken vanwege de bijwerkingen, zei hij. Denk aan spierpijn, andere soorten pijn, mensen kunnen niet lopen, enzovoorts.

Blijft stijgen

Dowd heeft veel contact met de Canadese investeerder Kelly Brown, die net als hij onderzoek heeft gedaan naar de oversterftecijfers. Brown kwam tot de ontdekking dat de oversterfte in de leeftijdscategorie 0-44 jaar enorm is toegenomen.

In augustus, september en oktober vorig jaar piekte het aantal sterfgevallen. De piek viel samen met de vaccinatiemandaten. In Brits-Columbia en Ontario, de dichtstbevolkte provincies, worden de data relatief goed bijgehouden. Uit die data blijkt niet alleen dat de oversterfte blijft stijgen, maar rond het einde van het jaar ook een recordhoogte heeft bereikt, vertelde Dowd.

Vierde prik

“Mijn hemel,” reageerde Wolf. “Dat is heel belangrijk.”

De provincies hebben nog geen gegevens over 2022 beschikbaar gesteld. Begin dit jaar kondigde premier Trudeau aan dat mensen hun vierde prik konden halen. “Het bevestigt onze bevindingen,” benadrukte Dowd.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...