zondag 22 mei 2022

Nadat zoveel piloten door vaccins zijn gedood, hebben Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen geen piloten meer en annuleren ze nu vluchten

 Woensdag 18 mei 2022 door: Ethan Huff

Tags : luchtvaartmaatschappijenslechte gezondheidbadmedicineBubblechaosIneenstortingCOVIDinstorting van de schuldvluchtenmarktcrashmedisch fascismeMedische tiranniepandemiepaniekpilotenrisicovaccinfractvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.870WEERGAVEN


(Natural news) De luchtvaartindustrie (in de VS) laat een puinhoop achter vanwege het Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin" -mandaat, dat zoveel piloten heeft gedood of gedwongen met vervroegd pensioen te gaan zodat er niet meer genoeg over zijn om met alle vliegtuigen te vliegen.

De door bedrijven gecontroleerde media (d.w.z., CNBC) beweert dat de "pandemie" verantwoordelijk is voor deze verliezen, maar we weten beter dan dat. Veel transportmedewerkers lieten hun baan staan en kwamen nooit meer terug vanwege de vaccinatie mandaten, en dat is een feit.

Nu hebben grote luchtvaartmaatschappijen moeite om genoeg personeel te vinden om vliegtuigen in de lucht te houden. Het resultaat is een wijdverbreide annulering van vluchten en het dreigende vooruitzicht van mogelijke faillissementen.

Als mogelijke oplossing overweegt ten minste één wetgever de federale wetgeving die de federaal verplichte pensioenleeftijd voor piloten van 65 naar 67 jaar of hoger zou verhogen. Maar zal dit het probleem oplossen en is dit wel veilig?

Een regionale vliegtuig maatschappij heeft ook voorgesteld om de vliegurenvereisten die nodig zijn om te kunnen vliegen voor een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij te verminderen. Met andere woorden, piloten hebben niet meer zoveel ervaring nodig om aangenomen te worden om met je vliegtuig te vliegen.

Delta verlaagt de vereiste van vier jaar voor het inhuren van piloten

Eerder in het jaar maakte Delta Air Lines deining i/h luchtvaartmilieu nadat het een wervingsregel had laten vallen die vereiste dat alle piloten ten minste een vierjarige opleiding moesten behalen. Nu is een hbo-opleiding niet langer een voorwaarde voor het vliegen met vliegtuigen in Delta.

Frontier Airlines kiest voor een andere aanpak door te proberen nieuwe piloten te kopen van buiten de Amerikaanse grenzen, ook uit Australië. En American Airlines heeft besloten om te proberen bustickets te verkopen voor de kortere vluchtroutes.

“Het tekort aan piloten voor de industrie is reëel, en de meeste luchtvaartmaatschappijen zullen hun capaciteitsplannen gewoon niet kunnen realiseren omdat er simpelweg niet genoeg piloten zijn, althans niet voor de komende vijf jaren en meer,", zei Scott Kirby, CEO van United Airlines, tijdens de recente kwartaaloproep van zijn bedrijf in april.

Volgens Kirby zijn er nu ongeveer 150 vliegtuigen aan de grond onder de verschillende regionale luchtvaartpartners van United, omdat er niet genoeg piloten beschikbaar zijn om ermee te vliegen.

Hoewel de vaccinaties gedeeltelijk de schuld hebben, is het ook waar dat de plandemische beperkingen het inhuren van piloten stopten door de training en de licentiepijplijn te verstoren.

Normaal gesproken zou er een gestage stroom van nieuwe rekruten door het systeem gaan om de plaats van gepensioneerden in te nemen, maar de afgelopen twee jaar is dat proces enorm verstoord door de lockdowns en mandaten van de regering.

'Ik heb het gevoel dat ik bij het toppunt ben weggelopen', zegt een voormalige kapitein van een grote luchtvaartmaatschappij die in 2020 aan het begin van de luchthaven een pakket voor vervroegde uittreding nam toen iedereen in aanang van de plandemie werd verteld om thuis te blijven.

In die tijd was bijna niemand op reis, dus het was alleen logisch om werknemers te laten inpakken. Nu werkt dat plan echter op een grote manier averechts, aangezien luchtvaartmaatschappijen moeite hebben om aan de vraag te voldoen.

De luchtvaartindustrie probeert nu wanhopig zo snel mogelijk piloten op te leiden en in dienst te nemen, maar het zal waarschijnlijk niet genoeg zijn om het probleem op te lossen. Het tekort aan piloten kan jaren aanhouden, of misschien zelfs voor altijd als de wereld haar huidige ‘collaps’-traject voortzet.

Volgens Kit Darby, een pilot-pay-adviseur en gepensioneerde kapitein van United, hopen grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen alleen dit jaar alleen al ongeveer 12.000 piloten in dienst te nemen, wat ongeveer het dubbele is van het vorige record in jaarlijkse aanwervingen.

"We hebben dit soort uitputtingsniveaus nog nooit doorgemaakt", zegt Jonathan Ornstein, de CEO van Mesa Air Group, een regionale partner van American en United die vorig kwartaal $ 43 miljoen verloor als gevolg van bezuinigingen.

"Als we niet met onze vliegtuigen vliegen, verliezen we geld."

Terwijl de wereld om ons heen afbrokkelt, kun je het laatste nieuws erover bijhouden Collapse.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CNBC.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-18-vaccines-killed-airlines-lose-pilots-canceling-flights.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...