zondag 22 mei 2022

‘Smoking gun’: gegevens onthullen dat sterftepieken samenvallen met vaccinatierondes

 
Pas na de mondkapjesplicht en de vaccinatiecampagne was er sprake van oversterfte. Dat zei de Amerikaanse cardioloog Richard Fleming in de show van Alex Jones. “Daarvóór was er geen oversterfte.”

“Dit is een smoking gun,” zei Jones. Fleming lichtte toe dat hij zich heeft gebaseerd op data van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. De grafiek laat zien dat zich vlak na de mondkapjesplicht, na de initiële vaccinatiecampagne en de boostercampagne sterftepieken voordoen.

Deze sterfgevallen worden niet veroorzaakt door longontsteking, wat je zou verwachten bij corona, maar hartziekte, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, beroerte en neurologische aandoeningen, waaronder prionziekten en alzheimer, aldus Fleming.

Gigantische misdaad tegen de menselijkheid

De arts benadrukte dat de data ons nu laten zien dat al deze ziekten het gevolg zijn van het vaccinatieprogramma. “Ze worden veroorzaakt door de vaccins en het dragen van mondkapjes.”

Jones voegde toe dat levensverzekeraars een vergelijkbaar beeld zien. “Het komt overal naar buiten. Dit is een gigantische misdaad tegen de menselijkheid.”

Na 1,5 jaar

Fleming waarschuwde in mei vorig jaar al dat het ‘vaccin’ leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Hij werd weggezet als complotdenker en antivaxxer.

Het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt aangemaakt, passeert de bloed-hersenbarrière en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen gekkekoeienziekte veroorzaakte, zei de arts. Bij resusmakaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en een aantal neurologische aandoeningen in de hand werken.

Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op, zei de arts.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...