vrijdag 20 januari 2023

Allemachtig… het begint! De kat is uit de zak!

 januari 14, 2023  16055  83

 

Vandaag… Amerikaanse FDA, CDC zien vroege signalen van verband tussen Pfizer bivalente COVID-injectie en beroerte. Een veiligheidscontrolesysteem heeft gewaarschuwd dat de bijgewerkte COVID-19-injectie van de Amerikaanse geneesmiddelenproducent Pfizer Inc. en zijn Duitse partner BioNTech in verband kan worden gebracht met een soort herseninfarct bij oudere volwassenen, volgens voorlopige gegevens die zijn geanalyseerd door Amerikaanse gezondheidsautoriteiten. – De Toronto Sun.

 

De Toronto Sun herhaalde een Reuters verslag dat dit zei:


De kat is uit de zak…

En er zullen een aantal enorm paniekerige en boze mensen zijn… en een heleboel van ons die zich gaan verkneukelen, schrijft Sheldon Yakiwchuk.

U kunt deze link doorsturen naar al uw geprikte-geboosterde buren die nog steeds niet kunnen geloven dat u uw eerste prik nog niet hebt genomen, of u kunt ze dit hele artikel doorsturen, onderwerpregel: Na na na naaaaaaa Naaaaaaaaaaa!

Ze hebben de snotneuzen ingeruild voor een hoger risico op een ischemische beroerte, met de snotneuzen!

Lees die laatste zin hardop en probeer niet te lachen.

Het verhaal gaat…

De U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA) zeiden vrijdag dat een CDC vaccin database een mogelijk veiligheidsprobleem aan het licht had gebracht waarbij mensen van 65 jaar en ouder meer kans hadden op een ischemische beroerte 21 dagen na het ontvangen van de Pfizer/BioNTech bivalente prik, vergeleken met dagen 22-44.

Is dat dezelfde CDC databank, “VAERs” die we allemaal in de gaten hebben gehouden?

Dezelfde die waarvan we allemaal hebben geschreeuwd… “kijk naar de VAERs DATA”?

DEZELFDE?

Die ene waarvan mensen zeiden dat al die letselverslagen meestal verzonnen waren?

DEZELFDE?

En ze vonden een veiligheidsprobleem?

[Ik in zogenaamd complete shock] Oh mijn god!

Nu… van alle dingen die ik me redelijkerwijs had kunnen voorstellen, heb ik er nooit aan gedacht wat er zou gebeuren toen ze voor het eerst deze informatie begonnen te lekken, via mainstream media… IN CANADA!

In de Toronto Sun of all places!!!

Laten we zeggen dat een van uw buren net terug is van de kliniek vandaag, bivalent geboosterd tot aan de tieten… en u liet hen dit artikel zien.

En dan bood je hen een stoel aan…

En liet ze hun rechterarm boven hun hoofd houden en “Happy Birthday” zingen.

En toen liet je ze weten dat ze ongeveer 3 weken hebben om hun zaken op orde te krijgen… en als ze dat overleven, hoeven ze daarna nog maar 21 dagen te overleven… voordat ze de 45e dag bereiken, die niet in het onderzoek was opgenomen… niet zeker wat ze over 2 maanden kunnen verwachten?

ZIJ OOK NIET!

Dit is misschien een goed moment om jullie eraan te herinneren dat, na het doorkammen van de statistieken van Health Canada, er in de laatste 11 weken van 2022 een toename was van 71% in COVID-sterfte, in een vergelijking van jaar tot jaar.



Een stijging van 39% in COVID sterfte voor heel Canada in 2022 ten opzichte van 2021.

En provincies als BC lieten in 2022 meer COVID-doden zien dan in 2020 en 2021 samen:


De Maritimes…nog erger:



Oh… maar dat hebben we ze allemaal al verteld.

En zelfs in mei van 2022, toen de wekelijkse gegevens werden gerapporteerd:

99,6% van de sterfgevallen bij gevaccineerden – 70% geboosterd

En de draai aan dit Reuters-verhaal….

Ook al:

Een veiligheidscontrolesysteem gaf aan dat de bijgewerkte COVID-19-prik van de Amerikaanse geneesmiddelenproducent Pfizer Inc en de Duitse partner BioNTech in verband kan worden gebracht met een soort herseninfarct bij oudere volwassenen, volgens voorlopige gegevens die door Amerikaanse gezondheidsautoriteiten zijn geanalyseerd.

Rode vlaggen gaan omhoog…

De aanbeveling:

Dit veiligheidsrisico is niet vastgesteld bij de bivalente prik van Moderna en zowel de CDC als de FDA blijven aanbevelen dat iedereen van 6 maanden en ouder up-to-date blijft met hun COVID-19 vaccinatie. (Verslaggeving door Bhanvi Satija in Bengaluru; Bewerking door Devika Syamnath)

Dus neem in plaats daarvan gewoon een Moderna prik.

Dit zal leiden tot chaos, vrienden… en dat moet ook!

Want te veel mensen hebben te lang geslapen!

En hoe zit het met mensen onder de 65?

Herinner je je de eerste myocarditis rapporten?

Mensen met hartaanvallen?

En al die mensen waarvan u hoorde dat ze stierven aan een beroerte, waarvan niemand geloofde dat die door de prikken werd veroorzaakt?

De kat is uit de zak mijn vrienden.

Dit is nog maar het begin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/allemachtig-het-begint-de-kat-is-uit-de-zak/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...