vrijdag 20 januari 2023

Uithaal naar Europese Commissie: ‘Stop met deze zelfvernietiging!’


Oekraïne is en blijft een verschrikkelijk corrupt land, zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) woensdag in het Europees Parlement. “Westerse wapens komen op de zwarte markt. Financiële steun komt in corrupte zakken.”

“Wat doen we in dat land?” vroeg De Graaff. “Toen Irak werd binnengevallen door de VS stonden we ook niet met zijn allen te roepen om sancties tegen Amerika en steun voor Irak.”

Het Europarlementslid wees erop dat de EU zichzelf vernietigt. “De sancties op gas en olie treffen onze industrie. De financiële steun schaadt onze economie.”

Nergens op slaan

“Bovenop de gevolgen van de oorlog in Oekraïne komen ook nog eens belastingen en dictaten voor onzinnige en onnodige klimaatdoelen,” vervolgde hij. “De lidstaten verarmen en de burgers en bedrijven betalen de prijs.”

Zij betalen de kosten van de sancties, de financiële steun aan Oekraïne en de rekening voor de klimaatdoelen die nergens op slaan, aldus De Graaff. “De economie en industrie in de EU gaan kapot.”

Geen groene dictatuur

De burgers willen geen oorlog, geen armoede, geen groene dictatuur, maar vrede, welvaart en vrijheid, benadrukte hij.

“Ik zeg de Commissie: stop met deze zelfvernietiging en start met werken aan vrede!” zei de Europarlementariër.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...