vrijdag 20 januari 2023

Europarlementariër verwoestend over WEF: ‘Deze sekte is het grootste gevaar dat de wereld bedreigt’


Deze week zijn corporaties, miljardairs, lobbyisten en politici bijeen op het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos. “Deze sekte is het grootste gevaar voor de rechtsstaat, democratie en de vrije markt,” stelt de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic.

De financiële belangen van de deelnemers prevaleren boven de belangen van de mensheid, constateert het Europarlementslid. Deze samenzweerders bekokstoven in Davos hun plannen: oorlogen, pandemieën en de zogenaamde groene transitie, aldus Kolakusic.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kwaadaardige ideeën

Het resultaat: armoede en miljarden mensen moeten lijden, terwijl zij zich gigantisch verrijken. Het World Economic Forum is ook de plek waar kwaadaardige ideeën ontspruiten, die later tot in detail uitgewerkt worden door de media en politici die ze in hun zak hebben zitten.

Ze benoemen zichzelf, maar doen niet mee aan democratische verkiezingen, zegt Kolakusic, die toevoegt dat het World Economic Forum de belangrijkste corruptie-veroorzaker ter wereld is.

Orders uitvoeren

Het is een plek waar mensen die duizenden miljarden beheren ontmoetingen hebben met mensen die politieke macht hebben. Staatshoofden en regeringsleiders ontvangen er hun orders, die ze vervolgens moeten uitvoeren, benadrukt Kolakusic.

En dat doen ze maar al te graag, want ze danken hun politieke carrière aan deze sekte, zegt de Europarlementariër.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...