vrijdag 24 februari 2023

Duurzaamheidsrage – “Great Reset” in Nederland schrijdt voort


februari 24, 2023     3851     39

Foto Mark Rutte: Screenshot YouTube (https://youtu.be/D3QPmphUK_M)

Mark Rutte, de premier van Nederland, doet er net als zijn Canadese ambtgenoot Justin Trudeau alles aan om zijn land te modelleren naar de plannen van zijn heer en meester Klaus Schwab. Al in 2016 kon men een eerste indruk krijgen van hoe Rutte zich een Nederland na de Great Reset voorstelt, schrijft Auf1.

Reeds zes jaar geleden werd het project “Tristate City” gepubliceerd, een soort superstad met een toekomstig verzorgingsgebied voor bijna 40 miljoen mensen. Hiervoor zouden zelfs de landsgrenzen moeten worden afgeschaft, terwijl natiestaten zouden verdwijnen.

Brute, autoritaire staatsherstructurering

En wie geen respect heeft voor soevereine staten, geeft natuurlijk niet om privébezit. In de stijl van voormalige communistische dictaturen moeten ook de Nederlandse boeren, de meest productieve van Europa, wijken voor deze krankzinnige plannen om de volledige herstructurering van het land mogelijk te maken. Zij moeten hun waardevolle landbouwgrond vrijwillig aan de staat verkopen. Wie dat niet doet, wordt gedwongen afstand te doen van zijn eigendom. Dat de regering Rutte niet terugdeinst voor het uitvoeren van de globalistische plannen bleek al uit de – in het kader van Corona – gewelddadige aanvallen van de Nederlandse politie op vreedzame demonstranten. En tegen protesterende boeren schuwden ze zelfs het gebruik van vuurwapens niet.

Klimaatleugen als argument

Zoals bekend wordt de vernietiging van de Nederlandse landbouw gerechtvaardigd met de klimaatleugen. Met behulp van absurde mestregels worden hardwerkende boeren tot milieu- of klimaatzondaars verklaard en naar communistisch model onteigend. Wie te veel stikstof gebruikt, verliest volgens de regering zijn eigendom! Na maanden van felle protesten ebt het verzet van de boeren langzaam weg. Maar op andere fronten wordt nog fel gestreden.

 

Rutte wil contant geld afschaffen

Tegelijkertijd dringt het door globalisten beheerste Rutte-kabinet massaal aan op de afschaffing van contant geld. En Nederland loopt ook voorop in het, citaat, “gebruik van insecten”, zoals onderzoeksjournalist Marc van der Vegt stelt. Vooral op scholen wordt deze waanzin ijskoud uitgevoerd. Terwijl ze het gebruik van stikstof strafbaar stellen, hebben de Nederlandse Klaus Schwab discipelen geen probleem met massale bijwerkingen van vermeende vaccins of insectenbestanddelen. De Nederlanders hebben echter al bij tal van demonstraties – zoals de meest recente in Amsterdam – laten zien wat ze vinden van de invoering van een digitale munt of het voorgeschreven eten van insecten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/duurzaamheidsrage-great-reset-in-nederland-schrijdt-voort/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...