vrijdag 17 februari 2023

Elon Musk waarschuwt: hierom zal wereldregering leiden tot ‘ineenstorting’ van beschaving


Op de World Government Summit in de Verenigde Arabische Emiraten waarschuwde Elon Musk dat het creëren van een wereldregering zal leiden tot de ‘ineenstorting’ van de menselijke beschaving.

Musk sprak een grote groep overheidsfunctionarissen toe via een videoverbinding. De Twitterbaas zei dat landen niet te veel moeten samenwerken omdat dat ten koste gaat van de diversiteit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zwakste schakel

In de geschiedenis waren grote beschavingen altijd van elkaar gescheiden. Als de ene beschaving in elkaar stortte, zoals het Romeinse Rijk, konden andere beschavingen opbloeien. In een geglobaliseerde wereld is dit onmogelijk en zal de wereld te allen tijde afhankelijk zijn van de zwakste schakel, aldus Musk.

“We willen een bepaalde mate van diversiteit behouden, zodat als er iets misgaat met de ene beschaving, niet alles in elkaar stort en de mensheid verder kan,” zei Musk.

Kaars

Hij vergeleek de mensheid met een ‘hele kleine kaars in een uitgestrekte duisternis, en een hele kwetsbare kleine kaars die makkelijk uitgeblazen kan worden’.

Ook Klaus Schwab was onder de aanwezigen. Hij riep de elites tijdens zijn speech op om geavanceerde technologieën te ‘beheersen’ en zo de wereld te beheersen.

[Summit News]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...