vrijdag 17 februari 2023

WAT? – 50% oversterfte in Duitsland!

 februari 17, 2023   3205   19

Hier is een snelle update om te kijken naar de oversterfte en het ziet er absoluut niet goed uit. Duitsland had zojuist een piek van de hoogste niveaus van oversterftegevallen sinds het begin van covid, schrijft Peter Imanuelsen.

U leest het goed. In de week eindigend op 25 december had Duitsland een oversterfte van 50%, in de week eindigend op 1 januari was het iets beter met “slechts” 44% oversterfte.

Kijk zelf maar eens naar deze grafiek.


Dit is erger dan op enig moment tijdens covid. Maar covid is niet de oorzaak van deze oversterfte, zoals u hier kunt zien.


Hoewel er wat covid-doden zijn, is het lang niet zo veel als in 2020 en 2021, wat betekent dat de oversterfte in Duitsland nu niet komt doordat mensen sterven als gevolg van covid.

Wat kan er dan de oorzaak van zijn dat mensen plotseling zo massaal sterven?

Ik denk dat we allemaal weten waarom, maar niemand wil erover praten.

Ik heb in eerdere artikelen uitgebreid geschreven over de oorzaak van deze oversterftegevallen die we niet alleen in Duitsland zien, maar in landen overal in Europa.

We hebben een grote toename gezien van mensen die sterven aan hartproblemen. Bekijk zeker mijn eerdere artikel hieronder:

Doctors sounding the alarm – Mysterious rise in excess deaths…

In 2022 waren er zelfs meer sterfgevallen dan in 2021. Vreemd. Waarom sterven er nu meer mensen ondanks dat iedereen gevaccineerd is, of is dat misschien de oorzaak…?

Weet u nog dat ze u vertelden dat alles weer normaal zou worden zodra iedereen zijn inentingen en boosters zou krijgen. Ja, dat is niet gebeurd.

Vreemd genoeg blijven de landen Roemenië en Bulgarije op dit moment met een zeer lage oversterfte en die hebben toevallig ook een zeer lage mRNA-vaccinatiegraad in vergelijking met Duitsland en andere landen met hoge oversterfte…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wat-50-oversterfte-in-duitsland/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...