vrijdag 17 maart 2023

Kroatisch parlementslid: “Miljarden doses Covid-vaccins worden wereldwijd verbrand, niemand wil ze hebben” (Video)

maart 17, 2023   1720   7

 

We zijn getuige van het verbranden van miljarden doses van de zogenaamde Covid-vaccins over de hele wereld die niemand meer wil,” zei de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic deze week in het Europees Parlement.

“Er worden miljarden euro’s belastinggeld verbrand, en niemand heeft de burgers iets gevraagd toen die vaccins werden gekocht,” benadrukte hij. “Niemand vroeg om toestemming, zelfs niet wij vertegenwoordigers die door de burgers zijn gekozen om hun gezondheid en hun eigendom te beschermen.”

   Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2dcecg-march-16-2023.html

Parlementslid Kolakusic legt uit dat het beter was geweest om de injecties en het geld te verbranden voordat ze mensen injecteerden met de experimentele “vaccins” en zo het leven en de gezondheid van zovelen te redden die vaak gedwongen werden om de injecties te nemen.

Het lid van het Europees Parlement kastijdde de andere leden voor hun gebrek aan zorgvuldigheid toen de gentherapie-injecties voor het eerst werden geïntroduceerd.

     Video Link: https://twitter.com/i/status/1635944334989176833

Via Rairfoundation.



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/kroatisch-parlementslid-miljarden-doses-covid-vaccins-worden-wereldwijd-verbrand-niemand-wil-ze-hebben-video/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...