vrijdag 17 maart 2023

Schokkend onderzoek toont aan dat ‘AI-Doodjury’s’ in het geheim worden gebruikt voor bevolkingscontrole, en u kunt de volgende zijn

 maart 17, 2023    4572   31  

 


Volgens een verontrustend onderzoek maken de globalistische elites gebruik van AI-algoritmen om medische zorg te weigeren aan oudere senioren die zijn ingeschreven in Medicare Advantage om hun ontvolkingsdoelstelling te bevorderen, schrijft En-volve.

Verrassend genoeg gebruiken zorgverzekeraars deze ongereguleerde voorspellende algoritmen om de uitbetaling van uitkeringen aan kwetsbare patiënten stop te zetten, het advies van echte artsen te negeren en de behandeling van ernstig zieke mensen uit te stellen. Medicare Advantage is winstgevender geworden voor verzekeraars naarmate meer Amerikanen boven de 65 en gehandicapten kiezen voor deze goedkopere plannen, en zij maken nu gebruik van deze AI-doodpanels om zorg te weigeren en misschien het overlijden van de ziekste patiënten van het land te bespoedigen.

Uit het rapport blijkt dat AI-algoritmen die worden gebruikt door Medicare Advantage-verzekeraars steeds vaker zorg weigeren, wat mogelijk gevolgen heeft voor miljoenen oudere Amerikanen die afhankelijk zijn van het door de belastingbetaler gefinancierde programma. In sommige gevallen snijden verzekeraars uitkeringen af voor oudere patiënten omdat de AI zegt dat zij beter zouden moeten zijn, waarbij de mening van menselijke artsen wordt genegeerd. De aanbevelingen van de algoritmen zijn in strijd met basisregels over wat Medicare-plannen moeten dekken, waardoor geschillen ontstaan tussen artsen en verzekeraars en de behandeling van ernstig zieke patiënten vaak wordt vertraagd.

De 85-jarige vrouw uit Wisconsin, Frances Walter, met een gebroken linkerschouder en een allergie voor pijnstillers was prominent aanwezig in de studie. Ondanks het feit dat zij verdere hulp nodig had, stopte haar Medicare Advantage verzekeraar, Security Health Plan, de betaling voor haar zorg na 17 dagen op basis van een algoritmische berekening die het advies van haar eigenlijke arts negeerde. Om Walter therapie te kunnen blijven geven, moest ze al haar geld gebruiken en Medicaid aanvragen.

 

Voorspellende algoritmen die niet onderworpen zijn aan enige regelgeving worden steeds vaker gebruikt door zorgverzekeraars om te beslissen wanneer de betaling voor behandelingen van oudere patiënten wordt stopgezet. Hoewel de verzekeraars beweren dat deze instrumenten slechts suggestief zijn, fungeren ze in werkelijkheid vaak als strikte richtlijnen die geen rekening houden met unieke situaties of veranderingen in de omstandigheden van een patiënt. Medicare Advantage is winstgevender geworden voor verzekeraars omdat meer senioren en gehandicapten kiezen voor plannen met goedkopere tarieven en dekking van geneesmiddelen op recept.

De FDA beoordeelt de AI-modellen die artsen gebruiken om ziekten zoals kanker vast te stellen of de beste behandeling aan te bevelen. De instrumenten die door verzekeraars worden gebruikt om te beslissen of die behandelingen worden betaald, worden daarentegen niet aan hetzelfde onderzoek onderworpen, ondanks hun impact op de zorg voor de ziekste patiënten van het land. Het gebrek aan regelgeving en toezicht op deze voorspellende algoritmen geeft aanleiding tot bezorgdheid over de gevolgen voor de zorg voor patiënten en de toegang tot behandelingen. Terwijl de invloed van deze instrumenten blijft groeien, blijft de precieze rol die zij spelen in de beslissingen van verzekeraars ondoorzichtig.

Dit rapport roept belangrijke vragen op over het ethische gebruik van AI in de gezondheidszorg en de mogelijke gevolgen voor kwetsbare patiënten die voor hun medische behoeften afhankelijk zijn van Medicare. De toenemende afhankelijkheid van AI-algoritmen bij het nemen van cruciale beslissingen over patiëntenzorg baart medische professionals en patiëntenvoorvechters zorgen. Het is tijd om de impact van deze technologie op de gezondheidszorg nader te bekijken en na te gaan of deze wordt gebruikt om een ontvolkingsagenda te verwezenlijken.

 


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/schokkend-onderzoek-toont-aan-dat-ai-doodjurys-in-het-geheim-worden-gebruikt-voor-bevolkingscontrole-en-u-kunt-de-volgende-zijn/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...