maandag 10 april 2023

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven (eindelijk nvdr.) toe Chemtrails te gebruiken!

 april 10, 2023  3070   18

Voormalig CIA-directeur John Brennan hield een toespraak voor de Council on Foreign Relations en daarin gaf hij toe dat de regering zich bezighoudt met “Stratospheric Aerosol Injection (SAI)”, die volgens hem de “klimaatverandering” kan vertragen of stoppen, schrijft Hal Turner.

Dus ieder van ons die deze “chemtrails” met eigen ogen heeft gezien, maar wordt uitgemaakt voor “aluminiumfoliehoedje samenzweringstheoretici” heeft opnieuw gelijk gekregen; ze sproeien wel degelijk vanuit vliegtuigen – opzettelijk. En we ademen het allemaal in.

In de Amerikaanse grondwet is er geen bevoegdheid gedelegeerd aan het Congres om dit soort atmosferische experimenten uit te voeren of er zelfs maar voor te betalen. Het is een bevoegdheid die NIET is toegekend aan de VERENIGDE STATEN.

Erger nog, ze doen dit op basis van een “theorie” over “klimaatverandering”.

Dus, aangezien het slechts een theorie is, is het nu duidelijk dat zij experimenteren met de lucht die wij inademen, om hun kleine lievelingstheorie te onderzoeken.

Ik heb niet, doe niet en zal niet toestemmen dat er met mij geƫxperimenteerd wordt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/geen-samenzweringstheorie-meer-ze-geven-toe-chemtrails-te-gebruiken/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...