maandag 10 april 2023

Het MIT bevestigt dat RNA-vaccins door de maag en darmen kunnen worden opgenomen, dus hoe zit het met mRNA-vaccins bij vlees van consumptiedieren?

 april 10, 2023   2076   10  


Er is veel discussie over de vraag of de toediening van messenger RNA (mRNA) van Covid-19 “vaccins” bij consumptiedieren de kwaliteit van het vlees op enigerlei wijze zal beïnvloeden. Het establishment suggereert dat volledig gevaccineerd vlees net zo veilig is als natuurlijk vlees, maar wat zegt de wetenschap? schrijft Ethan Huff.

Op 31 januari 2022 publiceerde MIT News een stuk waaruit bleek dat RNA-vaccins “therapieën” voor maag- en darmaandoeningen rechtstreeks via de maag en darmen afleveren. Dit zou betekenen dat de medicijnen zich in het lichaam verspreiden, ook in spierweefsel.

Het artikel is zeer duidelijk, en onze lezers worden aangemoedigd om het zelf door te lezen om te zien wat het MIT te zeggen had versus wat de regering en de media nu zeggen ter verdediging van de toediening van mRNA-“vaccins” bij consumptiedieren.

Blijft mRNA aanwezig zoals velen denken, of wordt het afgebroken zoals de overheid beweert?

Het grote publiek is zich nu bewust van de dreiging van mRNA, en velen die tijdens de “pandemie” bewust de mRNA-prikken hebben vermeden, maken zich zorgen dat het voedsel dat zij eten hen kan “vaccineren” zonder hun medeweten en toestemming.

Eén vleesproducent, Alderspring Ranch en “Organic Beef Matters”, reageerde op vragen die hij de laatste tijd kreeg over het gebruik van mRNA-“vaccins” bij consumptiedieren. Dit is wat Glenn Elzinga van Alderspring Ranch te zeggen had:

“Toen ik dit onderwerp onderzocht, kwam ik erachter dat nog geen enkel bedrijf mRNA-vaccins voor dieren op de open markt aanbiedt. Ten eerste heeft geen enkel farmaceutisch bedrijf beweerd de eerste te zijn die het produceert, of methodes ontwikkeld die massaproductie mogelijk maken. Ten tweede heb ik veel artikelen gevonden (sommige zeer recent) waarin staat dat het subsidieproces nog gaande is. Met andere woorden, farmaceutische productiebedrijven voor dieren krijgen nu pas geld om de nieuwe technologie voor alle klassen vee te onderzoeken.”

Dit is enigszins geruststellend, maar hoe zit het in de toekomst wanneer mRNA-“vaccins” commercieel beschikbaar komen voor Amerikaans vee? Elzinga zegt dat het nog onbekend is of mRNA zal overgaan in het vlees dat mensen eten. De overheid zegt natuurlijk van niet, maar de overheid staat erom bekend te liegen.

Meer dan waarschijnlijk zullen de Food and Drug Administration (FDA) en het Department of Agriculture (USDA) ten minste een wachttijd van 30 dagen eisen tussen het laatste gebruik van het middel en het slachten van het dier, met het idee dat het mRNA na die tijd niet meer persistent is.

“Het meeste mRNA-onderzoek geeft aan dat denaturering van het genetisch materiaal binnen enkele dagen na vaccinatie plaatsvindt,” stelt Elzinga. “Als het zo is dat mRNA-materiaal op de een of andere manier intact blijft door inname, stellen de meeste wetenschappers dat mRNA vrij fragiel is en de zure omgeving van de maag niet zou overleven.”

Voor alle duidelijkheid: Elzinga is tegen het gebruik van mRNA bij dieren. Hij zegt geen interesse te hebben in of plannen te hebben voor het eten van met mRNA “gevaccineerde” dierlijke producten.

“Simpel gezegd, ik eet ze niet,” schrijft hij.

Helaas voor de gemiddelde consument fokt niet elke vleesproducent dieren op natuurlijke en biologische wijze zoals Alderspring Ranch dat doet. En aangezien vaccins voor dieren, net als vaccins voor mensen, allemaal in de richting van mRNA lijken te gaan, is de kans groot dat in de toekomst al het consumptievlees er tot op zekere hoogte mee besmet zal zijn – daarom is het belangrijk om schoon, in de wei gehouden vlees en dierlijke producten te kopen bij plaatsen zoals Alderspring Ranch, of een ranch bij u in de buurt, in plaats van het conventioneel in de supermarkt te kopen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-mit-bevestigt-dat-rna-vaccins-door-de-maag-en-darmen-kunnen-worden-opgenomen-dus-hoe-zit-het-met-mrna-vaccins-bij-vlees-van-consumptiedieren/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...