donderdag 15 juni 2023

Europarlementslid haalt uit naar Ursula von der Leyen: ‘Graaier die zichzelf verrijkt’


De huidige torenhoge belastingen zijn diefstal door de overheid om armen arm te houden en rijken rijker te maken. Dat zei Europarlementslid Marcel de Graaff (FVD) in het Europees Parlement. “Die rijken omzeilen belastingen via ondoorzichtige constructies.”

De overheid wil contant geld voor de gewone man uitbannen, maar de miljoenen op onvindbare bankrekeningen blijven ongemoeid, vervolgde De Graaff.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Brussel blijft provoceren

“De overheid wordt geleid door een vriendjesnetwerk van graaiers die zichzelf verrijken, zoals Ursula von der Leyen, die nog steeds de deal met Pfizer niet heeft getoond,” zei hij.

Brussel blijft provoceren. Terwijl alle Europeanen lijden onder inflatie en lage lonen, willen EU-politici en EU-ambtenaren hun salarissen weer verhogen, met 15 procent. Von der Leyen zou dan 35.957 euro per maand krijgen.

De Europarlementariërs die worden verdacht van betrokkenheid bij omkoping, zitten nog gewoon in het Parlement.

Oplossing

De oplossing is volgens hem niet het verbieden van contant geld en het totale surveilleren van de gewone man, de oplossing is een kleine controleerbare overheid en een lage, eerlijke en simpele belasting voor iedereen.

Dan zijn belastingontwijkende constructies niet mogelijk en niet nodig, aldus De Graaff.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...