donderdag 15 juni 2023

Kooldioxide is geen verontreinigende stof; het is de bouwsteen van ALLE LEVEN op Aarde

Dinsdag 13 juni 2023 door: Ethan Huff

Tags : kooldioxideGecensureerde wetenschapKlimaatklimaatalarmismeklimaatveranderingklimaatwetenschapCO2samenzweringmisleidingomgevingopwarming van de aardegroen levengroene tirannielevenPatrick Moorevervuilingwaarheid

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.940WEERGAVEN


(Natural news) Ecoloog, milieuactivist en mede-oprichter van Greenpeace, Dr. Patrick Moore heeft een bericht voor de wereld: kooldioxide of CO2 is niet slecht en doet niet bijdragen aan de zogenaamde "opwarming van de aarde"."

Een expert op dit gebied met meer dan 50 jaar ervaring, was Dr. Moore slechts 15 jaar betrokken bij Greenpeace voordat hij vertrok. Waarom vertrok hij van precies datgene wat hij hielp creëren? Omdat deze groep de weg kwijt was door te vallen voor alle moderne 'groene' misleiding die mensen en hun bestaan schildert als tegenstrijdig met het voortbestaan van de aarde.

If the video above is removed from YouTube you can watch it on Rumble HERE and Odysee HERE

'Toen Greenpeace begon, hadden we een sterke humanitaire oriëntatie, om de beschaving te redden van vernietiging door een totale nucleaire oorlog', zegt de Canadese wetenschapper. "In de loop der jaren ging de‘ vrede ’in Greenpeace geleidelijk verloren en mijn organisatie, samen met een groot deel van de milieubeweging, dreef in de overtuiging dat mensen de vijanden van de aarde zijn."

Dr. Moore gaf een presentatie tijdens de jaarlijkse lezing van de Global Warming Policy Foundation (GWPF) die op 14 oktober 2015 werd gehouden  over hoe mensen eigenlijk essentieel zijn voor het voortbestaan van de planeet, evenals de volharding van al het leven dat op zijn terrein leeft. Zonder mensen zou de aarde op veel manieren verloren gaan.

(Gerelateerd: bekijk deze wetenschappelijke video om meer te leren over hoe al het leven op aarde afhankelijk is van CO2 om te overleven en te gedijen.)

Alles wat de 'groene' sekte zegt, dat slecht is voor de planeet, is eigenlijk goed - dus blijf leven!

Een groot probleem dat Dr. Moore die tijdens zijn toespraak aan de orde kwam, is de misleide ideologie die suggereert dat CO2 en andere 'broeikasgassen' op de een of andere manier slecht zijn voor de planeet. De waarheid is dat CO2 en andere natuurlijke elementen van cruciaal belang zijn om het levensonderhoud van het leven zelf te ondersteunen.

"Vandaag echter worden onze kinderen en ons publiek geleerd dat CO2 een giftige verontreinigende stof is die het leven zal vernietigen en de beschaving op de knieën zal krijgen", verklaarde Dr. Moore.

'Vanavond hoop ik deze gevaarlijke door mensen veroorzaakte propaganda op zijn kop te zetten. Vanavond, zal ik aantonen dat de menselijke uitstoot van CO2 al het leven op onze planeet heeft gered van een zeer voortijdig einde – en dat zonder dat we een deel van de koolstof terug in de atmosfeer uitstoten vanwaar het in de eerste plaats kwam, het meeste of misschien al het leven op aarde minder dan twee miljoen jaar na vandaag zou sterven."

Al die 'vervelende' koolwaterstoffen die we steeds horen, worden 'uitgestoten' door menselijke industrieën zoals landbouw, autorijden en vee houden, zijn eigenlijk goed voor het milieu. Ze worden sowieso van nature geproduceerd door zonne-energie, en door ze als brandstof te verbranden, dragen mensen bij aan de 'vergroening' van de planeet, waardoor ze bewoonbaarder en leefbaarder wordt in het proces.

"Koolwaterstoffen, de energiecomponenten van fossiele brandstoffen, zijn 100 procent biologisch, zoals in de organische chemie", legde hij uit.

'Ze zijn geproduceerd door zonne-energie in oude zeeën en bossen. Wanneer ze worden verbrand voor energie, zijn de belangrijkste producten water en CO2, de twee meest essentiële voedingsmiddelen voor het leven. En fossiele brandstoffen zijn verreweg de grootste opslagbatterij van directe zonne-energie op aarde. Niets anders komt in de buurt behalve splijtstof, die ook zonne-energie is in de zin dat het werd geproduceerd in stervende sterren."

Als klap op de vuurpijl vertelde Dr. Moore de zaal ook om de leugen te verwerpen dat CO2 en andere broeikasgassen de planeet op enigerlei wijze "verwarmen".

"Er is geen definitief wetenschappelijk bewijs, door middel van observatie in de echte wereld, dat koolstofdioxide verantwoordelijk is voor de lichte opwarming van het wereldklimaat", zei hij.

"Maar er bestaat geen twijfel over dat het de bouwsteen is voor al het leven op aarde en dat zonder zijn aanwezigheid in de mondiale atmosfeer in voldoende concentratie dit een dode planeet zou zijn."

Koolstofdioxide uit het verbranden van fossiele brandstoffen is de grondstof van het leven, de staf van het leven, de valuta van het leven, zelfs de ruggengraat van het leven op aarde.

Globale aanhangers van de opwarming van de aarde zijn tegen het leven – learn more at GreenTyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-06-13-carbon-dioxide-building-block-all-life-earth.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...