donderdag 15 juni 2023

Oliver Stone: “Rusland deelt harde klappen uit aan Oekraïne en wint de oorlog”

 juni 14, 2023   3696   12  

 

Er is een oorlog gaande, en zodra je in een oorlogssituatie terechtkomt – in dit geval Oekraïne – wordt er veel propaganda verspreid, vooral vanuit het Westen. Dat is wat de bekroonde Amerikaanse regisseur Oliver Stone zei in Going Underground.

Het is allemaal zo eenzijdig, verzuchtte Stone.

Hij wees erop dat Rusland overweldigend het sterkste land is. “Zij winnen de oorlog. Ze geven [Oekraïne] een flink pak slaag, maar dat weten we niet. In het Westen weten we niet genoeg over wat er echt gebeurt, omdat er geen militaire eerlijkheid is.”

         Video Link: https://twitter.com/i/status/1667903787279761410

“Het is een volledig corrupt proces,” benadrukte Stone. “In de Verenigde Staten moet alles via het Witte Huis gaan, omdat het Witte Huis de oorlog leidt. En ze vertellen je dat de Russen slecht en wreed zijn, maar dat is niet eerlijk omdat we niet de hele waarheid te horen krijgen.”

“Het Amerikaanse volk is blind. Ze worden als schapen naar een conclusie geleid. Waarom mogen we niet beide kanten horen?” vroeg de regisseur. “Het is belachelijk.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/oliver-stone-rusland-deelt-harde-klappen-uit-aan-oekraine-en-wint-de-oorlog/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...