donderdag 15 juni 2023

‘We blijven strijden totdat de hoofdpersonen van dit horrorverhaal krijgen wat ze verdienen’


Tijdens corona werden ons de meest totalitaire maatregelen opgelegd: een mondkapjesplicht, avondklok, schoolsluiting en de massale vaccinatiecampagne, zei Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) in de Kamer over het tweede deelrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de coronacrisis.

Hij wees erop dat voor al deze maatregelen geen enkele wetenschappelijke onderbouwing was. “Ze waren gebaseerd op obscure modellen die volstrekt onrealistische doemscenario’s schetsten. Dat is geen wetenschap, dat is wensstatistiek.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén van de grootste wereldwijde wandaden

Van Haga diende een motie van wantrouwen in tegen zorgminister Ernst Kuipers. “De minister van VWS schoffeert de rechtsorde door informatie over de coronacrisis achter te houden op onrechtmatige gronden. De minister ondermijnt daarmee de democratie en de rechtsstaat.”

“Deze coronaperiode zal de geschiedenis ingaan als één van de grootste wereldwijde wandaden met gigantische onnodige nevenschade,” benadrukte Van Haga.

Horrorverhaal

Honderden miljoenen mensen over de hele wereld zullen nog jaren lijden onder de gevolgen van de dystopische maatregelen van bestuurders die gezondheid als ideologisch wapen hebben ingezet, aldus het Kamerlid.

Hij zei dat zijn partij zal blijven strijden totdat de hoofdpersonen van dit horrorverhaal krijgen wat ze verdienen. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...