woensdag 28 juni 2023

Model en actrice koos voor hulp bij zelfdoding in plaats van te leven met de pijn en invaliditeit van vaccinverwondingen

juni 27, 2023   4977   9  

41-jarige model en Hollywood-actrice Katerina Pavelek beëindigde haar leven op 17 juni 2023 in een kliniek voor hulp bij zelfdoding in Bazel, Zwitserland, als gevolg van verwondingen door COVID-19 vaccin Booster (ME, CVS, ALS), schrijft Dr. William Makis.

“Kat was actrice, dus ze moest ook de vaccinatie-eisen volgen die door de entertainmentindustrie en de vakbonden werden gesteld als ze wilde kunnen werken. Maar toen werd Kat erg ziek. Zo ziek dat ze er vorige week voor koos om een einde aan haar leven te maken in een Zwitserse kliniek die gespecialiseerd is in hulp bij zelfdoding.” (klik hier)


Machinevertaling

 

“Afgelopen weekend hielden Kat’s vrienden – velen van hen in de entertainment – een picknick en een laatste afscheid voor hun actricevriendin op een strand in Malibu.” (klik hier)


In juli 2021 werkte Kat samen met Uma Thurman aan een film. De COVID-19 vaccinatiemandaten waren nog niet van kracht.


Eind 2021 werkte Kat mee aan de film “Babylon” van Brad Pitt en Margot Robbie – was zij verplicht om gevaccineerd te zijn tegen COVID-19 om een rol in de film te hebben?


Kat was een fervent reiziger en reisde in juni/juli 2021 naar Hawaï en in augustus 2021 naar Griekenland.


“De boostervaccinatie die ik meer dan een jaar geleden kreeg, heeft mijn gezondheid, mijn lichaam en mijn leven volledig verwoest”

Kat heeft waarschijnlijk in december 2021 of begin 2022 haar boostervaccinatie met COVID-19 mRNA gekregen in Los Angeles.

Welke verwondingen door het COVID-19 vaccin heeft ze opgelopen na de boostervaccinatie?

ME/CVS – Myalgische encefalomyelitis / chronisch vermoeidheidssyndroom (klik hier) .

·         Mensen met ME/CVS zijn vaak niet in staat om hun gebruikelijke activiteiten uit te voeren. Soms kan ME CVS hen in bed houden. Mensen met ME/CVS hebben een overweldigende vermoeidheid die niet verbetert door rust.

·         ME/CVS verandert het vermogen van mensen om dagelijkse taken uit te voeren, zoals douchen of een maaltijd bereiden.

·         ME/CVS maakt het vaak moeilijk om een baan te houden, naar school te gaan en deel te nemen aan het gezins- en sociale leven.

·         Minstens één op de vier ME/CVS-patiënten is tijdens hun ziekte langdurig aan bed of huis gebonden.

·         Naast vermoeidheid hebben ME/CVS-patiënten ook last van een verscheidenheid aan andere symptomen, waaronder malaise na inspanning, cognitieve stoornissen, pijn aan het bewegingsapparaat, slaapstoornissen, keelpijn, lymfadenopathie, orthostatische intolerantie en gastro-intestinale symptomen.

 

ALS van de longen – Amyotrofische laterale sclerose (klik hier)

ALS is een neuromusculaire aandoening die gekenmerkt wordt door zwakte van de ademhalingsspieren en een progressieve achteruitgang van de longfunctie.

Overlijden gebeurt binnen 3 tot 5 jaar na het begin, door ademhalingscomplicaties

ME, CVS, ALS zijn gerapporteerd bij “long COVID”

Verschillende onderzoeken hebben een verband gelegd tussen “long COVID” en ME/CVS, en suggereren dat de onderliggende oorzaak van ME/CVS bij patiënten met “long COVID” een “afwijkende en langdurige immuunrespons is, waarbij mogelijk mestcellen en microglia betrokken zijn” (klik hier)

Voor ALS zijn er studies die een versnelde ALS ziekteprogressie rapporteren na COVID-19 infectie met “snelle functionele achteruitgang” (klik hier).

Niets in de literatuur over COVID-19 mRNA-vaccins en CVS of ALS.

Kat werd door haar artsen gaslighted (wat betekent dat ze haar niet geloofden).


NSW, Australië – Melene Guevremont raakte gewond door 3 Pfizer COVID-19 mRNA-vaccins, heeft nu symptomen van ALS en is rolstoelgebonden.


Calgary, AB – Mark Staudinger had ME/CFS veroorzaakt door reactie op COVID vaccinatie meer dan anderhalf jaar geleden (klik hier).

Mijn mening…

Kunnen COVID-19 vaccins ALS veroorzaken? Er is enig anekdotisch bewijs dat ja, het is mogelijk, maar het is zeldzaam. Het mechanisme is onbekend, maar het zou een afwijkende immuunreactie (auto-immuun?) na COVID-19 vaccinatie kunnen zijn.

Er zijn enkele meldingen van ALS na COVID-19 vaccinatie in VAERS die vrij overtuigend zijn voor causaliteit (1645371)(1893118)(1916790)(1955385)(1976763)

In het geval van Kat kan ze ALS ontwikkeld hebben na de COVID-19 vaccinatie, of ze kan ALS gehad hebben die vervolgens versneld werd door drie COVID-19 vaccins met “snelle functionele achteruitgang”. Ik heb niet genoeg informatie.

 

Kunnen COVID-19 vaccins ME/CVS veroorzaken? Het lijkt erop dat er hier een veel sterker verband is.

Er is een zeer interessant verband tussen EBV virale infectie en ME/CVS. (klik hier)

Nog interessanter is het feit dat COVID-19 vaccins reactivatie van slapende virussen veroorzaken, vooral EBV. (klik hier)

Dus COVID-19 vaccins kunnen ME/CVS direct veroorzaken door een disfunctionele immuunrespons, of indirect door virale heractivatie van EBV, een virus dat bijna iedereen heeft.

Kat heeft misschien veel, zo niet al haar DEATHVAX™ schade ongedaan kunnen maken met Ivermectine en een goed voedingssupplement.


Copyright © 2023 door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/model-en-actrice-koos-voor-hulp-bij-zelfdoding-in-plaats-van-te-leven-met-de-pijn-en-invaliditeit-van-vaccinverwondingen/

 

 

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” 

Achtergrondverhaal: op dinsdag besloot ik me te laten vaccineren omdat ik mijn carrière niet wilde verliezen. Ik hou van mijn werk en ben erg opgewonden over wat er nog voor me ligt. Ik kreeg de eerste dosis van het vaccin van Pfizer, schrijft u/eribbs. Op woensdag ging ik naar de eerste hulp omdat ik, samen … Meer lezen overVaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” 

https://www.frontnieuws.com/vaccinbeschadigden-achtergelaten-om-weg-te-rotten-mijn-woedende-ervaring-met-het-gedwongen-krijgen-van-het-vaccin-myocarditis-en-de-weigering-van-dokters-om-me-te-helpen/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...