maandag 24 juli 2023

Dochter van Big Pharma directeur overlijdt ‘plotseling’ na COVID-prik

 juli 23, 2023   7161   35  

 

De dochter van een Johnson & Johnson Covid-19 vaccin directeur “overleed plotseling” eerder deze maand na te zijn gedwongen om de prik te nemen die haar vader hielp produceren, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Volgens haar familie liep het 10-jarige meisje Kelsey Corinne Morand een fataal hersenletsel op na een toeval op 3 juli.

“Onze 10-jarige dochter Kelsey Morand is op 3 juli 2023 onverwacht overleden,” staat er op een inzamelingsactie ter nagedachtenis aan Kelsey. “Ze liep hersenletsel op door een toeval en het resultaat was te ernstig.”



Volgens berichten: Een vriend van de familie schreef in een Facebook-post dat het meisje “op de kinder-ICU lag na een extreme toeval gisteren die resulteerde in een flatlining gedurende 20 minuten. Ze is geïntubeerd en heeft nog steeds toevallen.”

Facebook screenshots die de ronde doen op social media onthullen dat Mike, Kelsey’s vader, een hoge functie bekleedde bij Johnson & Johnson en een belangrijke rol speelde bij de ontwikkeling van het Covid-19 vaccin.

“Vrienden – Ik wilde wat dankbaarheid delen,” staat er in een bericht van 16 oktober 2020. “Ik ben net begonnen aan een nieuwe functie bij Johnson & Johnson als Director of Channel Strategy for Vaccines. Het eerste doel is om de succesvolle lancering van ons COVID-vaccin te ondersteunen, en ik ben ontzettend trots dat ik een kleine rol mag spelen in deze ongekende uitdaging.”


In een tragische Facebook-update van Morand eerder deze maand stond dat Kelsey “onverwacht was overleden.”

Omdat ze de dochter is van een leidinggevende die de gevaarlijke vaccins hielp produceren, is het zeer waarschijnlijk dat het jonge meisje gedwongen zou zijn geweest om het vaccin zelf te nemen.

In oktober 2021 begon Johnson & Johnson met fase 2a proeven met Covid-vaccins voor adolescenten van 12 tot 17 jaar, maar vorige maand trok de FDA de noodgebruiksvergunning van J&J in, waardoor het Covid-vaccinprogramma van het bedrijf effectief werd stopgezet.

Hoewel het niet gebaseerd was op mRNA, werd de één-dosis J&J Covid-prik het onderwerp van onderzoek na berichten dat het bloedstolsels veroorzaakte bij patiënten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dochter-van-big-pharma-directeur-overlijdt-plotseling-na-covid-geprik/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...