maandag 24 juli 2023

Schokkend: de oorsprong van transgenderisme onthuld

 


Je wordt tegenwoordig doodgegooid met berichten over transgenders. Overal worden regenboog- en pridevlaggen gehesen. Wat zit daar achter?

Hoewel slechts 0,3 procent van de bevolking zich identificeert als transgender, pleegt 40 procent van de transgenders zelfmoord.

Waar komt die gekte rond genderfluïditeit, de theorie dat er niet zoiets bestaat als biologisch geslacht, vandaan?

Grondlegger

Psycholoog John Money, pleitbezorger van pedofilie, beweerde dat heteroseksualiteit een oppervlakkig begrip is. Hij is verantwoordelijk voor de hedendaagse genderstudies en genderbevestigende operaties.

Money overtuigde de ouders van David Reimer om na een mislukte besnijdenis een geslachtsveranderende operatie te ondergaan.

Het kind, op dat moment slechts 22 maanden oud, werd gecastreerd, kreeg hormoonbehandelingen en werd opgevoed als een meisje genaamd Brenda.

Experiment

Money voerde een experiment uit waarbij hij David en zijn tweelingbroer dwong om te doen alsof ze seks met elkaar hadden. Ook dwong de psycholoog de jongens om hun kleren uit te trekken en elkaars geslachtsdelen te inspecteren, terwijl hij er foto’s van maakte.

De psycholoog beweerde dat dit belangrijk was om ‘een gezonde volwassen genderidentiteit te ontwikkelen’.

Hij publiceerde meerdere papers waarin hij beweerde dat het experiment succesvol was. Zo schreef hij onder meer dat het kind zich gedroeg als een klein meisje.

Kindermisbruik

David Reimer zei zelf dat de ervaringen zeer traumatisch waren. Op 15-jarige leeftijd koos hij ervoor om weer een jongen te worden.

Tweelingbroer Brian ontwikkelde schizofrenie. Beide broers streden jaren tegen ernstige depressie. Brian stierf in 2002 na een overdosis. David schoot zichzelf in 2004 door het hoofd.

Dit is kindermisbruik.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...