zondag 2 juli 2023

Viervoudig geprikte 30-jarige bodybuilder Joesthetics besprak veranderingen in zijn bloedwerk drie weken voordat hij plotseling stierf aan een aneurysma

 juli 2, 2023   757   3  

Terwijl velen die tegen de medische tirannie hebben gevochten doen alsof de strijd voorbij is, zijn er nog steeds mensen die meer prikken nemen. Er sterven nog steeds mensen.

Elke dag die voorbijgaat is er weer een “vermeende” dood als gevolg van een Covid-19 vaccin. Ik zeg alleen “vermeende” omdat de machthebbers de waarheid nooit volledig aan het licht zullen laten komen, dus journalisten worden gedwongen om kwalificaties in hun berichtgeving op te nemen, zelfs als het cumulatieve bewijsmateriaal in één richting wijst, schrijft JD Rucker.

Jo Lindner, 30 jaar, was een bodybuilder en influencer op YouTube en Instagram toen hij stierf aan een aneurysma in de armen van zijn vriendin. Beter bekend als “Joesthetics” bij zijn fans, is van de atleet bekend dat hij vier Covid-19 injecties heeft gekregen.

Volgens KanekoaTheGreat op Twitter:

Joesthetics, een populaire bodybuilding ster op YouTube met acht miljoen Instagramvolgers, stierf op 30-jarige leeftijd aan een aneurysma nadat hij vier COVID-19 mRNA-vaccins had gekregen, wat significante veranderingen in zijn bloedwerk veroorzaakte en microklonters vaststelde.

Volgens News.co.au:

Zijn ontroostbare vriendin Nicha kondigde aan dat Jo was overleden terwijl ze aan het knuffelen waren, kort nadat hij haar een op maat gemaakte ketting met haar naam erop had gegeven. Nicha plaatste op Instagram: “Hij lag in mijn armen … dan gaat dit gewoon te snel … 3 dagen geleden bleef hij (zeggen) dat hij pijn in zijn nek had … we realiseerden het ons pas echt toen het te laat was. Als jullie hem zouden kennen zoals ik hem ken … hij is de geweldigste en indrukwekkendste persoon ter wereld.”

In de meeste gevallen hebben we alleen indirect bewijs van de toename van jonge en verder gezonde mensen die plotseling sterven na de Covid-19 injecties, zodat we kunnen speculeren over de doodsoorzaak. In het geval van Lindner heeft het slachtoffer zelf drie weken geleden tijdens een podcast gezegd dat zijn bloedwaarden veranderd waren na zijn injecties. Een D-Dimer test onthulde de aanwezigheid van microklonters, een veel voorkomende bijwerking van de injecties.      

 

                        Video Link: https://youtu.be/sYUcdmlojJ8

Het gevecht om de waarheid over de injecties boven tafel te krijgen gaat door. Het is niet omdat er tegenwoordig minder mensen een injectie krijgen, dat we zelfgenoegzaam moeten worden. Mensen moeten gewaarschuwd worden. Daders moeten voor het gerecht gebracht worden. De waarheid moet zegevieren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/viervoudig-geprikte-30-jarige-bodybuilder-joesthetics-besprak-veranderingen-in-zijn-bloedwerk-drie-weken-voordat-hij-plotseling-stierf-aan-een-aneurysma/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...