woensdag 2 augustus 2023

Arts geeft heftige update: 75 procent sterft binnen 10 jaar


Vijftig procent van de mensen met myocarditis, een ontsteking van de hartspier, sterft binnen vijf jaar. Dat is geen voorspelling, maar een vaststaand feit en de waarheid, zei de Canadese arts Chris Shoemaker in gesprek met Jim Ferguson.

De enige reden waarom de overige 50 procent niet binnen vijf jaar sterft, is dat myocarditis in sommige gevallen mild is met als gevolg dat ze wat langer leven, lichtte de arts toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gigantische aantallen

Shoemaker waarschuwde dat 75 procent binnen 10 jaar komt te overlijden. Het is dus een zeer ernstige aandoening.

Myocarditis is normaal gesproken buitengewoon zeldzaam: één op een miljoen mensen wordt gediagnosticeerd met de aandoening. Tegenwoordig zijn dat er 30.000 tot 150.000 per miljoen (3 tot 15 procent). “Gigantische aantallen. Verschrikkelijk.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén op de 35 zorgmedewerkers

Shoemaker werkte twee jaar in een Canadese coronakliniek, waar onder andere coronatesten werden afgenomen. Twee tot drie maanden lang gaf hij coronavaccins aan ouderen, tot hij erachter kwam hoe gevaarlijk ze zijn.

Onlangs bleek uit onderzoek dat één op de 35 zorgmedewerkers (2,8 procent) in een Zwitsers ziekenhuis tekenen van hartschade vertoonde nadat ze zich hadden laten boosteren.

-----------


Een deel van de gevaccineerden krijgt myocarditis zonder het te weten. Deze mensen hebben verder geen klachten, zei de Canadese arts Chris Shoemaker in gesprek met Jim Ferguson.

Ze krijgen geen pijnsignaal dat aangeeft dat hun hartcellen ontstoken zijn, lichtte Shoemaker toe. Tot wel 20 procent van de gevaccineerden krijgt deze verborgen vorm van myocarditis.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verschrikkelijke cijfers

Dit zijn verschrikkelijke cijfers, benadrukte Shoemaker. De helft van de mensen met myocarditis sterft binnen 5 jaar, 75 procent binnen 10 jaar.

Miljoenen zullen sterven – en heel binnenkort, reageert voormalig Witte Huis-verslaggever Emerald Robinson.

DNA

Shoemaker zei verder dat er DNA in de vaccins van Pfizer en Moderna zit. Hij verwees daarbij naar het onderzoek van microbioloog Kevin McKernan.

Binnen zes minuten komt het DNA in al je cellen terecht. Het gevolg is dat je cellen tot wel 10 jaar nieuw mRNA en spike-eiwit aanmaken. “Hartelijk bedankt Pfizer en Moderna.”

Ramp

Je hebt gedurende die periode meer kans om kanker of een longembolie te krijgen, of om onvruchtbaar te worden.

“Het is een ramp, het is vreselijk.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...