woensdag 2 augustus 2023

‘Grote overwinning’ in rechtszaak tegen World Economic Forum, Klaus Schwab zwicht


De Republikeinse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy heeft zijn pijlen vooral gericht op het World Economic Forum. Via zijn bedrijf Strive bindt hij daarnaast de strijd aan met BlackRock en de ESG-beweging.

Twee jaar geleden benoemde het WEF Ramaswamy tot Young Global Leader. Dat terwijl hij duidelijk had gezegd dat hij hun ‘belachelijke’ award niet wilde.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De Grote Opstand gaat de Grote Reset verslaan

Hoewel hij de druk steeds verder opvoerde, weigerde de organisatie zijn naam weg te halen. En dus besloot de presidentskandidaat het WEF aan te klagen, met succes.

Het WEF is akkoord gegaan met al zijn eisen: openbare excuses en nooit meer iemand benoemen tot Young Global Leader zonder zijn of haar uitdrukkelijke toestemming.

De Grote Opstand gaat de Grote Reset verslaan, net zoals in 1776, aldus Ramaswamy.

Totaal corrupt

De Britse politiek commentator en voormalig politiek adviseur Steve Hilton spreekt van een ‘grote overwinning’ voor Ramaswamy. “Klaus Schwab en het WEF zwichten.”

Hilton merkt op dat Klaus Schwab eens geprobeerd heeft om hem aan te klagen omdat hij hem ‘totaal corrupt’ had genoemd. “Wat hij is.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...