zondag 10 september 2023

3 reuzen kopen alle huizen op: ze willen liever niet dat je dit weet


Er zijn drie reuzen – BlackRock, Vanguard en State Street – die elkaar bezitten en die 89 procent van de S&P 500-index van Amerikaanse aandelen bezitten. “Zij bezitten alles,” zei presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. in de radioshow The Breakfast Club.

Deze drie reuzen, die eigenlijk één groot bedrijf vormen, hebben nu besloten om alle huizen in de Verenigde Staten op te kopen. Als ze zo doorgaan, bezitten ze in 2030 ongeveer 60 procent van alle huizen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Great Reset

“Ze proberen alles te kopen,” aldus Kennedy. “De baas van BlackRock, Larry Fink, zit in de bestuursraad van het World Economic Forum. Zij willen een Great Reset. Dat houdt in dat jij niets bezit en gelukkig zult zijn. Ze doen hard hun best om ervoor te zorgen dat wij niets bezitten.”

Kennedy wees erop dat het winnende bod op een huis meestal wordt gedaan door een LLC, bij ons een BV genoemd, dat eigendom is van BlackRock.

Kim Jong-un

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger reageert: “Zo bont heeft Kim Jong-un het nog nooit gemaakt. In Amerika kan dat gewoon. En GroenLinks maar over geld van anderen zeiken.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...