zondag 10 september 2023

Ongevaccineerd Haïti registreerde 0% Covid-sterfgevallen

 Frontnieuws   september 10, 2023

De overgrote meerderheid van de bevolking van Haïti is niet gevaccineerd voor COVID-19, maar het verarmde Caribische land registreerde vrijwel geen sterfgevallen door het virus. Haïti blijft een van de minst gevaccineerde landen ter wereld en heeft tegelijkertijd het laagste Covid-sterftecijfer, schrijft Hunter Fielding.

Eind april waren er volgens de rapporten slechts 254 mensen in Haïti overleden aan wat volgens de autoriteiten Covid is.

Dit cijfer is echter waarschijnlijk overdreven, aangezien SARS-CoV-2 nog nooit geïsoleerd en bewezen is.

Vergeleken met de Verenigde Staten, waar het sterftecijfer voor COVID-19 momenteel rond de 1800 per miljoen mensen ligt, heeft Haïti een sterftecijfer voor Covid van slechts 22 per miljoen mensen, oftewel 0,0022% – in feite 0 procent.

NPR geeft in een reportage over Haïti toe dat de Covid-beperkingen daar nooit zijn gehandhaafd.

Niemand draagt er een masker, de mensen zijn meestal niet gevaccineerd en het dagelijks leven is er normaal met drukke en overvolle bussen en markten. Voor de meeste Haïtianen heeft de pandemie nooit plaatsgevonden.

“En Haïti heeft nog geen enkel COVID-19 vaccin toegediend,” onthult Jason Beaubien van NPR.

Het blijkt dat Haïti zijn eigen versie van Tony Fauci had, een man genaamd Dr. Jean “Bill” Pape, die tijdens de “pandemie” een commissie leidde om de gevolgen op te vangen. Uiteindelijk werd de commissie echter opgeheven omdat Haïti COVID-vrij was, en nog steeds is.

“De belangrijkste reden is dat we heel, heel weinig gevallen van COVID hebben,” zei Pape over de reden waarom de commissie uiteindelijk werd opgeheven.

GHESKIO, het lokale gezondheidsagentschap waar Pape aan het hoofd staat, heeft afgelopen herfst ook zijn COVID-afdelingen gesloten vanwege een gebrek aan patiënten.

 

Terwijl de Westerse wereld wordt geteisterd door hordes “volledig gevaccineerde” mensen die nu doodziek zijn, is Haïti weer normaal dankzij de afwijzing van de injecties.

“Soms zijn het er twee, soms nul, soms zijn het 20 gevallen,” zei Pape.

“Maar we zien geen tweede golf zoals we dachten dat zou gebeuren.”

In tegenstelling tot een groot deel van de rest van de wereld, bleef Haïti open tijdens de “pandemie”.

De markten in de open lucht werden nooit gesloten, en de mensen daar bleven werken omdat beschutting en werk op afstand niet iets is wat de gemiddelde Haïtiaan zich kan veroorloven.

“De meeste mensen dragen geen masker,” voegde Pape eraan toe, en hij merkte op dat de Haïtianen tijdens de pandemie gewoon doorwerkten omdat “als ze niet werken, ze niet eten – hun familie niet eet”.

Toen AstraZeneca probeerde om zijn COVID-injectie in Haïti te verkopen, weigerde de Haïtiaanse regering een zending.

Het blijkt dat de medische gemeenschap in Haïti hoorde over alle “zeldzame” bijwerkingen van de injectie en het daarom afwees.

“COVID had niet zo’n grote invloed op ons,” zei Dr. Jacqueline Gautier, die deel uitmaakt van de nationale technische adviesgroep voor COVID-vaccinatie in Haïti. “De mensen vinden het [vaccin] eigenlijk niet de moeite waard.”

Een andere factor die Haïti tot een ongelooflijk succesverhaal maakt in vergelijking met andere landen, is het feit dat de bevolking erg jong is.

De gemiddelde leeftijd in Haïti ligt rond de 23, terwijl dat in de Verenigde Staten dichter bij de 40 ligt.

Jongere mensen hebben vaak een sterker immuunsysteem dan oudere mensen.

 

En zonder COVID-prikken om ze te vernietigen, deden de miljoenen ongevaccineerde mensen in Haïti het goed in vergelijking met de rest van de wereld.

“Er zijn veel andere grote problemen waar het land mee te kampen heeft,” voegde Gautier eraan toe. “Dus mensen zien COVID niet als een groot probleem voor ons. En wie kan het ze kwalijk nemen?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ongevaccineerd-haiti-registreerde-0-covid-sterfgevallen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...