zondag 10 september 2023

Dit zijn de ergste migrantengroepen van Europa

 Frontnieuws  - Sptember 10, 2023

 

Afghanen, Arabieren en Pakistani worden het minst positief onthaald in Europa.

Pakistani, Arabieren en Afghanen staan bovenaan de lijst wanneer Europeanen gevraagd wordt om hun slechtste ervaringen met immigrantengroepen te rangschikken. Dit blijkt uit een onderzoek onder 33.000 EU-burgers dat is gepubliceerd in het prestigieuze wetenschappelijke tijdschrift Nature, schrijft het Zweedse nieuwsorgaan Fria tider.

Het lijkt op een lijst van de grootste immigrantengroepen die elk jaar naar Zweden verhuizen. Maar het is een lijst van de volkeren van de wereld die Europeanen het liefst zouden vermijden.

De onderzoekers bestudeerden de ervaringen van Europeanen met verschillende immigrantengroepen op het gebied van etniciteit, geslacht, religie, beroep en asielgeschiedenis.

De ervaringen werden zowel in 2015-2016 als in 2022 gemeten, toen meer dan 33.000 burgers in 15 EU-landen werd gevraagd naar hun houding tegenover asielzoekers met verschillende achtergronden.

Met name Pakistani, Arabieren, Afghanen en Eritreeërs had men de slechtste ervaringen. Mannen uit deze etnische groepen die naar Europa zijn gekomen met dubieuze asielaanvragen of om economische redenen, heeft men de slechtste ervaringen.

Ironisch genoeg zijn het vooral mensen uit deze groepen die Zweedse politici elk jaar het land binnenlaten.

Er is echter één uitzondering: de houding ten opzichte van Oekraïners, die overwegend positief is. Vooral de houding tegenover Oekraïense vrouwen die de oorlog ontvluchten is positief.

Niet alle Europeanen zijn echter even populair. Kosovo-Albanezen zijn de slechtste van de Europese etnische groepen, met een duidelijke meerderheid van de respondenten die een negatief beeld hebben van immigranten uit deze groep.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...