zondag 10 september 2023

Internist trekt aan de bel: we ondergaan een staatsgreep



Is de Wereldgezondheidsorganisatie een vermomde wereldregering? Er ligt al een aantal maanden een nieuw aangepast ontwerp van de internationale gezondheidsrichtlijnen voor waarin een aantal fundamentele wijzigingen zijn voorzien.

Hieronder valt onder meer de schrapping van de artikelen 1 tot en met 3 van de internationale gezondheidsregels van de WHO. Als het ontwerp aanvaard wordt, hoeft de WHO geen rekening meer te houden met de fundamentele rechten en vrijheden van de mens. Ook kan de organisatie de mens dan onderwerpen aan welke maatregel dan ook, zelfs als die indruist tegen een nationale grondwet en andere wetten, schrijft advocate Carine Knapen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute heerschappij

Nederland, België en Frankrijk zijn akkoord met de voorgestelde wijzigingen. De regering geeft de soevereiniteit van ons land vrijwillig op en smijt alle burgers voor de leeuwen. Geen rechten en vrijheden meer, aldus Knapen.

Er is fel verzet tegen het ontwerp. Tijdens een persconferentie in het Europees Parlement zei de Amerikaanse internist Meryl Nass dat de voorgestelde wijzigingen de WHO in staat zullen stellen om de absolute heerschappij over alles in de wereld over te nemen door alles onder de noemer van gezondheid te plaatsen.

Staatsgreep

De arts bevestigde dat het verdrag de bescherming van mensenrechten zal schrappen, censuur en digitale paspoorten zal afdwingen, regeringen zal verplichten om één enkel ‘officieel’ verhaal uit te dragen en de WHO in staat zal stellen om in een opwelling ‘pandemieën’ uit te roepen.

“We ondergaan een staatsgreep onder het mom van paraatheid voor pandemieën en de bioveiligheidsagenda,” aldus Nass.

Daarin heeft ze gelijk, stelt Knapen.


'Er komt een golf van pandemiën op ons af, de ene na de andere'

WHO-baas Tedros, Bill Gates, Anthony Fauci en vaccinontwikkelaar Peter Hotez zeggen allemaal vol enthousiasme dat er een nieuwe pandemie komt.

Ook zeggen ze dat het een ernstige pandemie zal zijn en dat corona slechts een opwarmertje was.

“Waarom zijn ze zo blij? Waarom zijn ze zo enthousiast over een volgende pandemie?” vraagt internist en cardioloog Peter McCullough. “Dat maakt me achterdochtig.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Faliekant mis

Als er een nieuwe pandemie komt – en we moeten deze mensen volgens McCullough serieus nemen – zal het gaan om een besmettelijke ziekte van de luchtwegen, voorspelt hij.

We moeten klaarstaan om te behandelen en niet instemmen met lockdowns en afstandsregels. Ook moeten we niet wachten op een vaccin. “Dat ging bij COVID faliekant mis,” zegt de arts.

De ene na de andere

“En ik denk dat dit is wat die vaccin-enthousiastelingen willen: ze willen de ene na de andere,” aldus McCullough.

In het bedrijfsplan van CEPI (de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations), een instituut dat gevormd is door Gates, staat dat er een golf van pandemieën op ons afkomt, de ene na de andere, zegt McCullough. In dat plan staat ook dat er maar één oplossing is voor elke pandemie: een vaccin.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...