vrijdag 1 september 2023

Alarmerende nieuwe cijfers over oversterfte: het is nog erger geworden


Er voltrekt zich op dit moment een stille crisis en niemand wil erover praten. Data-analist Ed Dowd presenteerde in de Dr. Drew Show zorgwekkende cijfers over sterfte onder kinderen in Groot-Brittannië. Die schiet omhoog.

In 2020 en 2021 was er nog sprake van ondersterfte bij kinderen. Daar kwam in 2022 plotseling verandering in. Dat jaar bedroeg de oversterfte bij Britse kinderen maar liefst 16 procent. Dit jaar is het nog erger. De oversterfte komt in 2023 naar verwachting uit op 22 procent.

Lineair verband

Volgens Dowd heeft dit te maken met de uitrol van het coronavaccin in deze leeftijdsgroep. 12- tot 15-jarigen konden in Groot-Brittannië vanaf september 2021 een prik halen, 5- tot 11-jarigen vanaf april 2022.

Dowd ontdekte dat de correlatiecoëfficiënt tussen de uitrol van de vaccins en de oversterfte onder kinderen in Groot-Brittannië 0,94 is, wat inhoudt dat er een lineair verband is tussen de beide variabelen.

Waarom doen ze geen onderzoek?

Dowd liet zien dat er tot eind 2021 steeds minder kinderen stierven in Groot-Brittannië. Nadat de vaccins waren uitgerold, begonnen de sterftecijfers aanzienlijk te stijgen.

De vraag is nu waarom de autoriteiten niet oproepen tot een onderzoek. Ze beweerden al die tijd dat de coronamaatregelen werden genomen met het oog op de gezondheid. Waarom doen ze geen onderzoek naar de plotse sterfgevallen onder kinderen?

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...