vrijdag 1 september 2023

Ze bespotten ons

 september 1, 2023   768   5  

De bovenstaande afbeelding is verontrustend. Niet per se omdat het door de overheid gemaakt is (waar haalt de overheid het toch vandaan om zich met onze privé-gezondheidsbeslissingen te bemoeien?), en niet omdat het door de overheid gefinancierd is – met overheidsgeld dat onder dwang van mensen afgeperst wordt en waarvoor wij betalen, schrijft Eric Peters.

Het is de afbeelding die verontrustend is. Probeert het ons iets te vertellen? Drijft het de spot met ons, zoals sadisten graag doen?

Kijk naar het hart – dat orgaan dat beschadigd wordt door de “vaccins” (zoals deze medicijnen die geen enkel immunologisch doel dienen op de markt worden gebracht). Kijk goed. De afbeelding van het hart bestaat uit draderige rode dingen.

Dingen die verdacht veel op bloedstolsels lijken. Precies de dingen die deze “vaccins” veroorzaken bij veel (mogelijk alle) mensen die ze hebben genomen. Feit is in ieder geval dat geen van de mensen die ze niet hebben genomen – die voorheen geen hartproblemen of bloedstolsels hadden – die nu wel hebben. Deze “bijwerkingen” zijn uitsluitend een probleem van de “gevaccineerden”.

Deze schrijver kent niet één persoon die niet “gevaccineerd” is en die ziek is geworden sinds deze medicijnen die mensen niet immuun maken aan mensen werden opgedrongen. Aan de andere kant kent deze auteur persoonlijk minstens een half dozijn “gevaccineerde” mensen die voortdurend ziek lijken te worden. Drie van hen meldden mij onlangs dat ze ziek waren. Twee van de drie werden praktisch gedwongen om “gevaccineerd” te worden, omdat de één in de gevangenis werkt en de ander in het ziekenhuis; beide banen vereisen de “vaccinatie” als voorwaarde om in dienst te blijven.

 

Ik had al eerder bericht over een andere persoon – een oude vriend van mij – die “weer COVID opliep” ondanks dat hij (hoest) “gevaccineerd” was. Het is hetzelfde met de andere mensen die ik ken. Zoals zo vaak het geval blijkt te zijn – om maar eens een favoriete term te gebruiken – kan alles wat de kwaadaardige klootzakken achter dit alles pushen (of het nu gaat om medicijnen die niet immuniseren of EV’s die niet werken of een “klimaat” dat niet “verandert” in de alarmistische zin waarop ze altijd hameren dat het verandert) betrouwbaar geïnterpreteerd worden als het tegenovergestelde van wat ze zeggen dat ze bedoelen.

Zo zijn medicijnen die geen immuniteit verlenen “vaccins”. En ze zijn “veilig en effectief”, ondanks dat ze in feite geen van beide zijn.

Maar – terug naar het beeld.

Er is een theorie – die een beetje vreemd klinkt als u hem voor het eerst hoort – dat deze kwaadaardige schoften ons van tevoren laten weten wat ze met ons gaan doen. De redenen zijn even bizar als mysterieus, maar – blijkbaar – hebben ze te maken met de leerstellingen van hun religie, die ons veracht. Het is een religie die er plezier in schept om met ons te spelen. Die de spot met ons drijft. Die ons laat weten wat ze met ons van plan zijn, maar op een manier die ons verbijstert of ze het echt menen.

Nee, onze normale (niet-psychopathische) geest probeert ons te troosten. Zo kan het niet zijn.

 

Het is bijna letterlijk ondenkbaar voor de normale geest. Daarom pakten zoveel mensen die niet dom waren hun koffers met schone kleren en familiefoto’s voor de reis naar het Oosten, waar ze dachten dat ze “hergevestigd” zouden worden. Omdat het bijna onmogelijk was om te geloven waar ze echt naartoe gingen. Normale geesten hebben moeite om over zulke dingen na te denken. Meer specifiek, dat er wezens in menselijke vorm bestaan die tot zulke dingen in staat zijn.

Kijk nu nog eens naar de afbeelding.

Waarom zouden de wezens die het gemaakt hebben ervoor gekozen hebben om een hartsymbool te maken van rode draderige dingen? Waarom zouden ze uitgerekend een hart gebruiken in een marketingtool voor medicijnen waarvan bekend is dat ze hartproblemen veroorzaken bij mensen die ze innemen?

“Vaccinatie,” staat er, “helpt u om uw leven in eigen hand te nemen en stelt u in staat om een gezond leven te leiden.”

Ze drijven de spot met ons.

Deze “vaccinaties” nemen de controle over uw leven – door uw gezondheid in gevaar te brengen. In duizenden gevallen – op zijn minst – hebben ze mensen letterlijk het leven gekost. En deze kwaadaardige rotzakken weten dat.

Ze willen er meer van.

U hebt ongetwijfeld de geruchten gehoord over de terugkeer van “lockdowns” en “maskers”, die zullen worden toegeschreven aan een piek (piek!) in “ziektegevallen” als de zomer overgaat in de herfst en vervolgens in de winter en het gebruikelijke griepseizoen aanbreekt. Maar dit seizoen zal ongewoon zijn – vanwege de miljoenen mensen die het “vaccin” hebben genomen, wier immuunsysteem verzwakt is door de “vaccinatie” en die daarom – opnieuw – ziek zullen worden.

 

En degenen onder ons die er niet ingetrapt zijn, zullen te horen krijgen dat het allemaal onze schuld is – ook al zijn wij niet degenen die ziek worden, omdat wij niet zo dom zijn geweest om ons te laten “vaccineren”.

Sommigen van ons hebben deze kwaadaardige klootzakken door.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ze-bespotten-ons/

 

Horrorbeelden: De bloedklonters worden talrijker en groter (Video)

Op sociale media circuleert een clip uit de documentaire Died Suddenly waarin een balsemer vreemde, lange bloedklonters verwijdert uit de lichamen van overledenen. In de clip verwijdert balsemer en begrafenisondernemer Richard Hirschman een zeer lange bloedklonter uit de liesslagader van een overledene. “Normaal gesproken zien we geen stolsels in een slagader”, zegt hij. “Meestal zitten … Meer lezen overHorrorbeelden: De bloedklonters worden talrijker en groter (Video)

https://www.frontnieuws.com/horrorbeelden-de-bloedklonters-worden-talrijker-en-groter-video/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...