zondag 10 december 2023

Amerikaans wetsvoorstel eist dat gedoneerd bloed wordt gescreend op mRNA-vaccins

december 8, 2023   3874   4  

 

Begin 2021 leidde ik een inspanning met pathologen om de American Association of Blood Banking en het Amerikaanse Rode Kruis op de hoogte te brengen van een potentieel probleem met vaccinatiemateriaal (mRNA en of Spike-eiwit) dat gedoneerd bloed besmet. Dit is zorgwekkend omdat een pas gevaccineerd persoon bloed kan gaan doneren zonder dat er vragen worden gesteld”.

De Amerikaanse cardioloog Peter McCullough schreef deze zinnen op zijn Substack om een enorm nieuws aan te kondigen, schrijft Fabio G.C. Carisio.

“Hoewel de AACB en het Rode Kruis onze brieven bevestigden, werd er niets gedaan. Nu brengt een recent wetsvoorstel van het Illinois House onder leiding van Rep Jed Davis (IL District 75) deze zorg officieel in beeld”, voegde hij eraan toe.

“Wijzigt de Illinois Clinical Laboratory and Blood Bank Act. Verplicht een bloedbank om gedoneerd bloed te testen of te laten testen op bewijzen van COVID-19-vaccins en andere mRNA-vaccinbestanddelen (messenger ribonucleic acid) en verplicht een bloeddonor om tijdens elke bloeddonorscreening bekend te maken of de bloeddonor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen.”

Dit is wat we kunnen lezen in het document IL HB4243 ingediend bij de Griffier door Republikein Davis (de links hieronder in de bronnen).

“Vereist dat bloed of bloedbestanddelen op het etiket vermelden dat het bloed of de bloedbestanddelen positief getest zijn op aanwijzingen voor een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccinbestanddeel of afkomstig zijn van een bloeddonor die bekendgemaakt heeft dat de donor tijdens zijn leven een COVID-19-vaccin of een ander mRNA-vaccin heeft ontvangen. Bepaalt dat het ministerie van Volksgezondheid regels moet vaststellen om de wijzigingen die door de wijzigingswet zijn aangebracht, ten uitvoer te leggen”.

 

De kwestie van het bloed van gevaccineerden werd gelanceerd door de Amerikaanse journalist Daniel Horowitz op Conservative Review.

“Je maakt misschien deel uit van dat kleine percentage volwassenen dat slim genoeg was om de COVID gentherapie te vermijden en gelukkig genoeg om het niet opgedrongen te krijgen om je baan te behouden. Maar wat gebeurt er als je ooit bloed nodig hebt in het ziekenhuis? Of hoe zit het met degenen die de prikken kregen, maar het geluk hadden dat het spike-eiwit hun systeem zonder veel schade verliet? Wat als je door een medische noodsituatie gedwongen wordt om meer spike-eiwit te accepteren via bloedtransfusies? Nieuw onderzoek wijst op de noodzaak voor staatswetgevers om wetten aan te nemen die vereisen dat bloedbanken spike-eiwit uit de bloedvoorziening screenen.”

Deense microbiologen publiceerden deze week een schokkende bevinding in het Journal of Pathology, Microbiology, and Immunology. Ze namen bloedmonsters van 108 hepatitis C-patiĆ«nten en een van de ontdekkingen was dat “volledige of sporen van SARS-CoV-2 spike mRNA-vaccin-sequenties werden gevonden in bloed tot 28 dagen na COVID-19 vaccinatie.”

Italiaanse onderzoekers publiceerden een soortgelijke studie die benadrukte dat Spike, verantwoordelijk gehouden voor de zogenaamde Spikeopathie en Spike-Demie, ook 6 maanden in het menselijk lichaam kan blijven. De analyse van het bloed van een voormalige Zwitserse bankier die gevaccineerd en verwond werd door genetische mRNA-sera wees op de aanwezigheid van het gevaarlijke eiwit, zelfs twee jaar na de prik.

Het probleem groeit in ItaliĆ«, vooral in de regio Veneto, waar veel burgers ziekenhuizen waarschuwden tegen het toedienen van bloed van gevaccineerde mensen.

 

Daarom zou het wetsvoorstel dat is ingediend in het Huis van Illinois een ontwrichtend wereldwijd bereik kunnen hebben.

Bronnen:

MCCULLOGH SUBSTACK – Illinois House Bill Requires Donated Blood to be Screened for mRNA Vaccines

LEGISCAN – Bill Text: IL HB4243

GOSPA NEWS – COVID-19 DOSSIER

GOSPA NEWS – WUHAN-GATES DOSSIER


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/amerikaans-wetsvoorstel-eist-dat-gedoneerd-bloed-wordt-gescreend-op-mrna-vaccins/

 

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccins

Graag deel ik met u dit zeer verontrustende filmpje waarin een arts-microbioloog Hans Zaaijer van Sanquin (de bloedbank) wetenschappelijk het bewezen feit verteld in het programma Nieuwsuur op de mainstreammedia hoe gevaarlijk de vaccins zijn omdat ze de hoeveelheid antistoffen drastisch doen dalen, schrijft Frontnieuws-abonnee K. in de redactiemail. Graag dit publiceren/delen en aandacht voor … Meer lezen overBloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccins

Frontnieuws


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...