zondag 10 december 2023

Studie onthult dat mRNA-vaccins eerder sluimerende virussen en ziekten ‘reactiveren’

 december 10, 2023   1563   4  

 

    Foto: freepik / Marelica

Covid-19 mRNA-vaccins verhogen de kans op reactivering van sluimerende virussen en ziekten aanzienlijk volgens een grote peer-reviewed cohortstudie onder meer dan twee miljoen volledig gevaccineerde mensen.

Vaccin-geïnduceerde virale reactivatie bleek een reeks ziekten te reactiveren, waarbij herpesvirussen het meest waarschijnlijk opnieuw tot leven kwamen na Covid-19 mRNA-vaccinatie. Bijvoorbeeld, de incidentie van het Herpes Zoster virus (HZ), of gordelroos, explodeerde in het gevaccineerde cohort, bericht Baxter Dmitry.

Volgens de studie, gepubliceerd in het Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology, is de “T-cel-gemedieerde immuniteit” aanzienlijk verslechterd bij volledig gevaccineerde mensen, wat leidt tot het opnieuw opduiken van virussen en ziekten die eerder in de persoon sluimerden.

Het onderzoek concludeerde dat “een hogere incidentie van HZ statistisch aantoonbaar was na het COVID-19 vaccin. Dienovereenkomstig kan de uitbarsting van HZ een zeldzame bijwerking zijn van COVID-19 vaccins.”

“Hoewel de moleculaire basis van VZV-reactivering duister blijft, kan tijdelijke aantasting van VZV-specifieke T-cel-gemedieerde immuniteit een mechanistische rol spelen in de pathogenese van HZ na vaccinatie. Merk op dat VZV reactivatie een bewezen fenomeen is, zowel bij infecties als bij andere vaccins (d.w.z. deze bijwerking is niet COVID-19-specifiek).”


Hier is een meta-analyse die hetzelfde fenomeen bevestigt van een significant verhoogde kans op reactivatie van het Herpes Zoster virus, evenals vele andere herpesfamilie virussen na COVID-19 vaccinatie. Volgens de meta-analyse:

“De resultaten van onze proportionele meta-analyse toonden aan dat het percentage VZV-reactivatie onder degenen die het COVID-19-vaccin ontvingen 14 personen per 1000 vaccinaties was (95% CI 2,97-32,80). Bovendien toonde onze meta-analyse voor HSV-reactivatie een percentage van 16 personen per 1000 vaccinaties (95% CI 1,06-46,4). Verder toonde het bewijs uit case reports/series 149 gevallen van HHV-reactivatie.”

Uit officiële gegevens blijkt: Vaccinatie verlaagt gemiddelde leeftijd van overlijden

 

Er is zelfs een overvloed aan onderzoek dat bewijst dat herpesvirussen een oorzakelijke rol spelen bij veel auto-immuunziekten en chronische ontstekingsaandoeningen:

“Er is steeds meer bewijs dat infectie met herpesvirussen in verband brengt met de ontwikkeling van meerdere auto-immuunziekten. Grote epidemiologische studies suggereren dat de gevoeligheid voor multiple sclerose (MS) wordt opgedaan in de vroege kinderjaren, waarbij virale infecties als trigger fungeren. Bijgevolg worden herpesvirussen, een kinderinfectie, beschouwd als geschikte kandidaten die bijdragen tot de ontwikkeling van MS [64]. Herpesvirussen blijven ook in de gastheer aanwezig als een latente infectie en wanneer ze opnieuw geactiveerd worden, dragen ze bij tot de pathogenese van de ziekte, zoals waargenomen in systemische auto-immuunziekten (SAD’s) [65,66].”

De nieuwe studie bevestigt eerder onderzoek dat aantoonde dat landen die ‘lockdowns’ en verplichte vaccinatie als onderdeel van ‘zero-COVID’ beleid implementeerden nu de minste immuniteit tegen het virus hebben.

Het onderzoek, uitgevoerd door The Institute of Health Metrics and Evaluation (IHME) van de University of Washington’s School of Medicine, schat dat China, dat nog steeds meerdere lockdowns in het hele land heeft, het laagste niveau van immuniteit tegen COVID-19 op de planeet heeft.

Andere landen die geen strenge sluitingen hebben ingesteld, waaronder Rusland, Singapore en Brazilië, zouden volgens het onderzoek de hoogste immuniteitsniveaus hebben.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/studie-onthult-dat-mrna-vaccins-eerder-sluimerende-virussen-en-ziekten-reactiveren/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...