zondag 10 december 2023

World Economic Forum waarschuwt voor ‘cataclysmische’ veranderingen in 2024


In een artikel dat op 25 januari in Popular Mechanics verscheen, wordt gewaarschuwd voor een ‘catastrofale’ gebeurtenis die de wereld binnen twee jaar zal treffen. Het gaat daarbij specifiek over cyberaanvallen.

Managing director van het World Economic Forum Jeremy Jurgens zei in januari op de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF dat we waarschijnlijk voor het jaar 2025 getuige zullen zijn van een grote cyberaanval.

Het jaar 2023 is bijna voorbij en er heeft zich nog geen grote cyberaanval voorgedaan. Die aanval zou dus ergens volgend jaar moeten plaatsvinden, als we Jurgens moeten geloven.

In het niet

Klaus Schwab waarschuwde zelf in 2020 ook voor een grote cyberaanval, waarbij de coronapandemie in het niet zou vallen.

Zonder een dergelijke catastrofale gebeurtenis kunnen de globalisten hun plannen voor een ‘Great Reset’ van de wereldorde niet volledig implementerenschrijft onafhankelijk journalist Leo Hohmann op Substack.

Tot zwijgen brengen

Het meest waarschijnlijke scenario is volgens hem een reeks cyberaanvallen die het bankwezen en de communicatie-infrastructuur lamleggen zodat de globalisten waarheidsvertellers tot zwijgen kunnen brengen.

Als hun missie voltooid is, wordt de infrastructuur weer ingeschakeld en vervolgen ze hun weg naar totale dictatuur, zonder die vervelende waarheidsvertellers, aldus Hohmann.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...